Aśka72 napisał(a):
Nie wiem skąd Twoja Antonior wiedza na temat kart wędkarskich bo raczej nie z doświadczenia. Kartę wędkarską zrobiłam dawno temu . Dawno też przestałam ją opłacać bo nie łowię na wodach PZW. Na prywatnych łowiskach nie sprawdzają karty wędkarskiej,obowiązuje regulamin danego łowiska. I taka ciekawostka .Nawet na WJM nie sprawdzali mi ostatnio karty wędkarskiej jedynie wykupione pozwolenie na dany akwen.
Możesz mi powiedzieć co ma piernik do wiatraka? Skąd nagle wyskoczyłeś z tymi szkoleniami? He he ...Telefon do przyjaciela? :lol: Mówimy o tym w jaki sposób pozwolenie na poszukiwania wpływa na wzrost świadomości archeologicznej. :)
Wiem że wiesz lepiej ale..
23 członkostwa w pzw
5 lat w kadrze spinningowej koła
2 lata w reprezentacji okręgu.
Kilkanaście występów na wszelkiej maści grandprixach, memoriałach zawodach koleżeńskich, okregowych itp.
Byłem na kilku łowiskach poza PZW i była wymagana biała karta, tyle w tym temacie.
Jak będzie Ci mało to wyśle na PW zdjęcie karty co by skrócić te wymysły i posądzenia że jej nie posiadam.
Nie chcesz szkoleń, nie chcesz nic zrobic, nie chcesz nic zmienić a tylko siejesz ferment.
Czasy się zmieniły i nie będzie już beztroskiego latania z pola na pole.
Trzeba się obudzić i zastanowić jak z tym żyć.
Uważam że powinny być szkolenia co by niektórych doszkolić, sam chętnie wezmę w nich udział.