Monika Dato 2018-10-31 09:45 Dzień dobry Panie
Sklep Centrumelektroniki Sp. J.
Korfantego 7, 42-600 Tarnow pisze do mnie po wcześniejszym moim upominaniu się . dziś otrzymaliśmy odpowiedz z serwisu że reklamacja została uznana, mamy do zaoferowania dwie opcje:
Zgodnie z wytycznymi producenta przy uszkodzeniu jakie występuje w tej cewce są dwie drogi serwisowe:
1. Wymiana sondy na inną z nowym akumulatorem po pełnym serwisie w XP w stanie wizualnym nie gorszym niż ta, którą jest reklamowana; 2. Wysyłka cewki do serwisu producenta (FRANCJA), gdzie producent podejmie decyzje o naprawie lub wymianie na taką jak opisana powyżej. Proszę o decyzję którą z opcji Pan wybiera niniejszym informuję że opcja nr 2 jest czasowo mniej korzystna --
...................................................................................................... ......................................................................................................... ..........................................
Z poważaniem dział serwisu i rekla
Dzwoniąc do Centrumelektroniki Sp. J.
Korfantego 7, 42-600 Tarnow 5.09.2019 roku pani nie chciała przyjąć cewki do reklamacji po prostu ludzie są nie doszkoleni. Ok niech i będzie wysłałem cewkę do sklepu a sklep wysłał dalej do serwisu i tak to się ciągnie . Zrezygnowałem z zamiany cewki bo chciałem swoją i tu się zaczęły schody , serwis powiedział ze reklamacje wysłają co 3 miesiące do francji. Do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi jak sam nie zadzwonię to nikt nie ma chęci poinformować co i kiedy . Proszę się zastanowić gdzie kupuje sprzęt . Jestem zmuszony czekać aż paczka dojdzie do Franci a potem następne trzy miesiące jak Francia odesle do polskiego śmiesznego serwisu. Serwis jak będzie miał ochotę to wyślę a może nie do sklepu a do mnie to już chyba dojdzie jak się skaczy gwarania. Pozdrawiam
|