Cytuj:
ozzy Gdyby ogłoszenia z działu Giełda nie znikały, to nie mógłbyś się wyprzeć.
Nigdy się nie wypierałem ogłoszeń. Przecież już w marcu napisałem:
" dawałem na forum ogłoszenia, że kupię boratynki, wystawiałem list gończy za rzadkimi egzemplarzami,"
Cytuj:
ozzy Zapamiętałem je kilka lat temu
No właśnie chyba 6 lat temu, ze kupię i 5 lat temu,że szukam 8 sztuk. I wyjaśniłem ci w marcu o co chodziło:
" Ja sam żeby uzyskać informacje dawałem na forum ogłoszenia, że kupię boratynki, wystawiałem list gończy za rzadkimi egzemplarzami, w artykułach, które napisałem, prosiłem o zdjęcia chociaż."
Zresztą do dzisiaj w moich artykułach o takie informacje proszę: "Dla rozwoju numizmatyki i lepszego poznania mennictwa miedzianych szelągów Jana Kazimierza zwracam się z prośbą do kolekcjonerów tych monet o nadsyłanie zdjęć monet, które posiadają, a których w tym artykule nie ma." cyt. za:
http://www.katalogmonet.pl/Newsy-numizm ... -1660-1661Cytuj:
ozzy: Może nic nie kupiłeś, ale ogłoszenie było, minimum jedno.
Teraz już lepiej, a w marcu napisałeś:
Cytuj:
kolekcję zbudował na zakupach od poszukiwaczy
i jeszcze dzisiaj napisałeś:
Cytuj:
I dlatego swego czasu w dziale Giełda wstawiałeś ogłoszenia typu: "Kupię boratynki".
Już je zgłosiłeś do odpowiedniego urzędu?
To, że ktoś daje ogłoszenie, to nie znaczy, ze kupił. Nie masz żadnego dowodu i uporczywie powtarzasz te oszczerstwa mimo moich wyjaśnień. Upoważnia mnie to do nazywania ciebie paskudnym kłamczuchem. Gdybym to ja ciebie pomawiał o jakieś paskudztwa to byłoby ci miło? Gdybyś miał odrobinę honoru, to byś mnie przeprosił, ale bardzo wątpię. Można się różnić w poglądach, ale te różnice nie upoważniają do pomówień. Tyle, bo nie chce mi się więcej z tobą gadać