Witam
manierka napisał(a):
Nasuwa się kolejne pytanie czy to jest szkodliwe? i jeśli tak to jak bardzo? czy można się raka nabawić lub innych problemów ze zdrowiem?
Poziom dopuszczalny w Polsce wynosi 7 V/m. Trzeba jednak zauważyć ze został on podniesiony w tamtym roku na rzecz sieci 5g.
Filip napisał(a):
Nie czytałem tego, powiedzcie czym to było mierzone?
Tak sobie myślę, czy nikt nie wie że każdy wykrywacz ma w sobie nadajnik i odbiornik? Każdy wykrywacz "promieniuje". Chyba najmocniej "impulsy" czyli PI.
Nie jestem specjalistą w temacie ale wydaje mi się że jest różnica pomiędzy urządzeniem trzymanym na wysokości pasa w którym sygnał idzie w ekranowanym kablu, a takim trzymanym wprost na głowie i siejącym po całej okolicy .
andrew18 napisał(a):
Wygląda na to,że sytuację ratuje podpięcie słuchawek Fx 02 do panelu WS4.
Z całym szacunkiem jaki jest sens używania słuchawek bezprzewodowych (za niemałe pieniądze ) jeśli trzeba podłączyć do nich słuchawki przewodowe.
Ps. Kolega ma miernik tylko do wartości 6.1 V/m.
Mam nadzieję że nie łamie żadnych przepisów o piractwie etc. wstawiając link do filmu na popularnym serwisie .
https://www.youtube.com/watch?v=kjtN5OSSRkw&feature=Ps2. Może ktoś ma kontakt z kolegą Dropek i powiadomi go wątku na naszym forum aby mógł się wypowiedzieć .