Teraz jest piątek, 18 lipca 2025, 23:22

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rutus Versa vs Quest V80. Proszę o radę.
PostNapisane: czwartek, 26 października 2023, 16:28 
Generał Broni
Generał Broni

Fakty to jest ten test na YT, a nie Twoje zdjęcie z czapki kompletnie nic nie mówiące i niczego nie udowadniające. Ale ok. Są ludzie gotowi bronić marki urządzenia którego używają do upadłości. Nigdy tego nie rozumiałem, bo to tylko przedrożona kupa plastiku i elektroniki. W zwiazku z tym nie mam zamiaru dalej polemizować, bo ciężko polemizować z czymś tak subiektywnym jak wiara :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 października 2023, 22:59 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Lipek napisał(a):
Fakty to jest ten test na YT, a nie Twoje zdjęcie z czapki kompletnie nic nie mówiące i niczego nie udowadniające. Ale ok. Są ludzie gotowi bronić marki urządzenia którego używają do upadłości. Nigdy tego nie rozumiałem, bo to tylko przedrożona kupa plastiku i elektroniki. W zwiazku z tym nie mam zamiaru dalej polemizować, bo ciężko polemizować z czymś tak subiektywnym jak wiara :)

Z czapki, to raczej Ty piszesz. I krytykujesz wykrywacz którego nawet nie używałeś. OK, ale rozumiem że są ludzie którzy wysnuwają teorie, nie użytkując konkretnego wykrywacza. Nie bronię żadnej marki, czytaj ze zrozumieniem. Mialem, i to Ci wytłumaczę, czyli czytaj...użytkowałem kilkanaście modeli wykrywaczy:
Rutus ,
Fischer CZ,
Minelab,
Goldmax,
Goldenmax,
Deus,
Quest Q30+,
teraz Quest X10,
bo jest bardzo lekki i ma inne zalety.
A twoja zmyśloną naprędce historyjka, to już szczyt głupoty. Kto się na to nabierze. Ja wrzuciłem zdjęcia, masz fakty to co znalazłem Questem w dwie godziny, po Twojej bzdurnej historyjce że gość kopał same żelazo.
To tak wygląda, że chyba kopał samo żelazo po Twoim instruktażu, bo innego wytłumaczenia znaleźć na taką głupotę nie ma. Jak chcesz , nagram Ci film z poszukiwań, jak tylko będę miał czas, może się czegoś nauczysz. Są niestety tacy ludzie , ja to nazywam betonem. Cokolwiek by mu nie przedstawił, będzie dalej klepał swoje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 26 października 2023, 23:52 
Generał Broni
Generał Broni

Z Deusa przesiadłeś się na Questa X10? :lol: Deus za trudny?
Słowo beton doskonale charakteryzuje ciebie, bo nie czytasz nawet ze zrozumieniem tego co się do ciebie pisze. Ja nigdzie Questa nie skrytykowałem, tylko napisałem że to wykrywacz nie dla mnie i że miałem klienta, który go zmienił ze względu na słabą wg. niego identyfikację żelaza. I tyle. A queściarz już święcie oburzony, ktoś śmiał obrazić chińskiego bożka :lol:

Jeżeli jesteś z tego sprzętu zadowolony to najważniejsze, bo to ty go używasz a nie ja. Natomiast śmieszna jest twoja nerwowa reakcja, bo ktoś śmiał napisać coś niezgodnego z twoim światopoglądem. Mogę ci wkleić 10 takich zdjęć gdzie będzie 5 razy więcej monet i napisać, że znalazłem to w godzinę GP Pointerem. Tylko po co? Nie ma to żadnej wartości merytorycznej.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]