Lipek napisał(a):
Fakty to jest ten test na YT, a nie Twoje zdjęcie z czapki kompletnie nic nie mówiące i niczego nie udowadniające. Ale ok. Są ludzie gotowi bronić marki urządzenia którego używają do upadłości. Nigdy tego nie rozumiałem, bo to tylko przedrożona kupa plastiku i elektroniki. W zwiazku z tym nie mam zamiaru dalej polemizować, bo ciężko polemizować z czymś tak subiektywnym jak wiara :)
Z czapki, to raczej Ty piszesz. I krytykujesz wykrywacz którego nawet nie używałeś. OK, ale rozumiem że są ludzie którzy wysnuwają teorie, nie użytkując konkretnego wykrywacza. Nie bronię żadnej marki, czytaj ze zrozumieniem. Mialem, i to Ci wytłumaczę, czyli czytaj...użytkowałem kilkanaście modeli wykrywaczy:
Rutus ,
Fischer CZ,
Minelab,
Goldmax,
Goldenmax,
Deus,
Quest Q30+,
teraz Quest X10,
bo jest bardzo lekki i ma inne zalety.
A twoja zmyśloną naprędce historyjka, to już szczyt głupoty. Kto się na to nabierze. Ja wrzuciłem zdjęcia, masz fakty to co znalazłem Questem w dwie godziny, po Twojej bzdurnej historyjce że gość kopał same żelazo.
To tak wygląda, że chyba kopał samo żelazo po Twoim instruktażu, bo innego wytłumaczenia znaleźć na taką głupotę nie ma. Jak chcesz , nagram Ci film z poszukiwań, jak tylko będę miał czas, może się czegoś nauczysz. Są niestety tacy ludzie , ja to nazywam betonem. Cokolwiek by mu nie przedstawił, będzie dalej klepał swoje.