Teraz jest czwartek, 26 czerwca 2025, 00:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1483 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 99  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię.
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 10:08 
Pułkownik
Pułkownik

Tak czy siak wierze, ze w niedalekiej przyszlosci Rzeznik Praw Obywatelskich bedzie siedzial i byc moze lewactwo takze jego bedzie porownywac do jakiegos meczennika tyle, ze bardziej lewackiego o ile tacy byli..
To nie jest smieszne, gosc, ktory szedl do wladzy obiecujac praworzadnosc, podpierajac sie Konstytucja, ktorej nie rozumie, swoje rzady rozpoczal standardami ruskich lagrow i bialoruskich wiezien politycznych.. Polecam posluchac co powiedzialy w Republice wypuszczone urzedniczki. Gangusy siedza a klawisze im dowoza dziwki, koks a nawet puszczaja do kobiecych blokow a urzedniczce odmawiali toalety albo torturowali paleniem swiatla w nocy
Gdyby rzeczywiscie istnialy miedzynarodowe standardy prawa to juz instytucje powinny wsczac sledztwo dotyczace lamania praw czlowieka. Jezeli to sa wlasnie standardy prawa jakie negocjuje nam Rezun Praw Obywatelskich z KW i ETPC to mniej nas Boze w opiece i najlepiej gdybys jednak Boze istnial bo innego ratunku juz nie bedzie.
Mam nadzieje, ze jakis odwazny prawnik podejmie sie uporzadkowania sytuacji zwiazanej z zasadnoscia stawiania zarzutow udzialu w zorganizowanej grupie przestepczej nagminnie dzis wykorzystywanej (mysl prawna bylego wszechpolaka opleciona doswiadczeniem komunisty z lustitii) niezgodnie z prawem aby uzyskac latwa podstawe do zasadzenia aresztu, aresztu wydobywczego co tu gadac.
Jesli wam sie wydaje, ze to was nie dotyczy ba akurat glosowalisci na obecny rzad bezprawnikow to przypominam, ze jestesmy na forum poszukiwaczy skarbow, na forum hobbystow, ktorych siepacze prowadzacy sledztwa aresztami wydobywczymi moga zmienic w podejrzanych i oskarzonych a nawet gangusow dzialajacych w zorganizowanych grupach przestepczych jesli tylko zajdzie potrzeba wykazania sie wynikami..
Poki co zajeci sa niszczeniem opozycji przy glosnym spazmie zachwytu hejterow i zaprzancow ale co bedzie dalej?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 11:13 
Generał Broni
Generał Broni

nomennescio napisał(a):
Polecam posluchac co powiedzialy w Republice wypuszczone urzedniczki.

Tak, tak. Polecam dalej czerpać wiedzę z Republik i TVN-ów :ups:

nomennescio napisał(a):
Poki co zajeci sa niszczeniem opozycji

Pięknie by było zobaczyć pisowskich złodziei w ciupie, ale niestety nie będzie to dane, bo są to pozorowane działania złodziei pełowskich i jest to jedna sitwa. Tzw. rozliczenie PiS to bajka dla frajerów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 11:32 
Pułkownik
Pułkownik

daj spokoj wspominam o Republice bo tylko oni sie pochylili nad tymi urzedniczkami,

a zlodziei PiSowskich i ja bym chcial zobaczyc w wiezieniu, wymienisz kilku?
Tylko nie zaczynaj jak Bodnar bo nie scierpie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 14:28 
Specjalista
Specjalista

:hahaha Jak milo się czyta o Konstytucji, prawach człowieka, o przestrzeganiu praw.
Jeśli dzisiaj wrzeszczą o standardach białoruskich i rosyjskich łagrach, o torturach, bo jednego przymusowo przez sondę nakarmili, a innej w celi paliło się światło, to nic nie wiedzą o łagrach, torturach i sytuacji w białoruskich więzieniach. Wrzeszczą, bo złodziei pisowskich wsadzają, ale jak Ziobro wsadzał do więzień, to cichutko było.Gdzie byli ci wymachujący teraz Konstytucją jak w pisowskich aresztach wydobywczych pod bzdurnymi zarzutami ludzie siedzieli?
Wszystkie europejskie sądy i instytucje stwierdzały, że w Polsce nie jest przestrzegane prawo, miliony euro kar Polska płaciła za nieprzestrzeganie prawa. Cicho było. To pisowski wymiar sprawiedliwości ochoczo stosował areszty wydobywcze. To za pisowskich czasów dwukrotnie wzrosła ilość tymczasowo aresztowanych. To pisowski sędzia w garażu trzymał akta przyjaciół Pis aby nie trafiły do sądu. To pisowski wymiar sprawiedliwości jakoś omijał oszusta Czarneckiego, a nawet został kandydatem do Parlamentu Europejskiego, który oszukiwał na kilometrówkach. Ci wrzeszczący w obronie pisowskich złodziei myślą, że wszyscy zapomnieli co wyrabiał Ziobro i spółka. Nie, nie zapomnieli.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 15:41 
Specjalista
Specjalista

Z chęcią pogadam o włamaniu pomocnika aptekarskiego do warszawskiej siedziby NATO na polecenie Maciarewicza w 2015 roku i oskarżeń o współprace z Rosją, szpiegostwo wobec generałów Noska i Pytla i płk Duszy. ranne wejścia do domów, rewizje zatrzymania, dozór policyjny itp standardowe postępowanie pisowskie. Po 2 latach!!! postawienie zarzutów, w 2022 wyrok uniewinnienia z części zarzutów, w kwietniu 2024 umorzenie. Razem 9 lat walki o godność oficerów. https://serwisy.gazetaprawna.pl/orzecze ... e-z-r.html
Z chęcią pogadam o w sumie 16 miesiącach aresztu wobec Piotra Osieckiego - byłego prezesa firmy Altus https://www.bankier.pl/wiadomosc/Tymcza ... 67723.html
i o setkach niewinnych ludzi, których aresztem wydobywczym próbowano zmusić do przyznania się do bzdurnych oskarżeń.
Gdzie wtedy byli ci dzisiaj piszący o torturach :D Konstytucja i standardy prawa Pis nie dotyczyły?
Dzisiaj chowają się za Konstytucją, wykorzystują wszelkie kruczki prawne aby nie trafić tam gdzie sami wsadzali innych.Za kłamstwa, gnojenie ludzi, za złodziejstwo, ośmieszanie kraju do więzienia na lata i przepadek majątków.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:24 
Kapitan
Kapitan

Nie pogadasz bo pisowskie trolle mają simlocka na niewygodne tematy :lol:
Tak samo nie rozpoczniesz konstruktywnej dyskusji dopytując się dlaczego w ostatnich latach Polska była okrojona w dostępie do natowskich i nie tylko danych wywiadowczych

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:31 
Pułkownik
Pułkownik

I to ma byc argument? I jacy PiSowcy? Ja nie jestem z PiS.. owe urzedniczki takze nie..
Nikt nie przebije szwindli Rezuna Praw Obywatelskich i jego bosa.. posluchajcie czesci sedziow, wiekszosci urzednikow a z politykow chocby Bosaka, Bosak byl w polityce takze za czasow PiS..
zreszta o czym gadka.. ci sami siepacze co rzadza dzisiaj juz rzadzili oprocz Rezuna... wiec nawet zgadywac nie trzeba bylo

Ostatnio edytowano niedziela, 27 października 2024, 19:43 przez nomennescio, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:35 
Specjalista
Specjalista

Za komuny i czasów UB torturami było wielogodzinne bicie, wyrywanie paznokci, zębów, podłączanie elektrod do jąder, głodzenie i inne wynalazki. Teraz torturą jest karmienie, światło w celi i brak intymności w więziennym kiblu. Zaraz się dowiem, że łamaniem praw człowieka i torturą jest brak klimatyzacji w celi.
Bo słucham właśnie urzędniczki podejrzanej o wielomilionowe malwersacje zakapowanej przez kolegę, niejakiego Mraza, który chroniąc swoją pupę nagrywał wszystko w ministerstwie sprawiedliwości i teraz sypie :D Na jednym z nagrań ta pani ze śmiechem mówi zdanie, które zapamiętałem: jak cię złapią za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. No i złapali :D
Dla tej pani torturą był brak intymności w więziennym kiblu. Straszne :D Raczej jednak w więzieniu trudno o intymność. Ta pani była pilnowana, bo gdyby sobie coś zrobiła, albo ktoś by jej poderżnął gardło, aby umilkła na wieki, to republika i Ziobro krzyczeliby, że Tusk zabił kobietę. Najbardziej się jednak wzruszyłem jak usłyszałem, że tej pani pomogła przetrwać te straszne tortury wiara w Boga :o Skoda, że nie pamiętała o Bogu wcześniej. Jest takie przykazanie -nie kradnij przecież. Gdyby tego przykazania przestrzegała, to by do więzienia nie trafiła :h
A skąd ta pani w tej akurat telewizji? No, bo kaucję wpłacił za te panie niejaki Rachoń- 350 tys. zł i teraz te panie muszą to odpracować w tej telewizji :D
Ziobro tak się przejął torturami wobec jego byłych urzędniczek, że nazwał Tuska łajdakiem :lol:
Jeśli Tusk jest łajdakiem, to jak nazwać Ziobro za te wszystkie niegodziwości i śmierć Barbary Blidy w trakcie rewizji w jej domu? Prawo nierychliwe, ale sprawiedliwe i na Ziobro przyjdzie pora.
Ja tak mogę długo, bo archiwum pisowskich niegodziwości mam bogate i dopiero początki demencji starczej. Lepiej mnie nie zaczepiać :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:43 
Specjalista
Specjalista

nomennescio napisał(a):
nikt nie przebije szwindli Rezuna Praw Obywatelskich.. posluchajcie czesci sedziow, wiekszosci urzednikow a z politykow chocby Bosaka..
zreszta o czym gadka.. ci sami siepacze co rzadza dzisiaj juz rzadzili oprocz Rezuna... wiec nawet zgadywac nie trzeba bylo

Przebił i to jak pisowski Rzecznik Praw Dziecka niejaki Mikołaj Pawlak, którego uratował przed odpowiedzialnością Prezydent RP mianując go sędzią. Trochę czasu zajmie pozbawienie gościa immunitetu sędziowskiego.
Z obecnym Prezydentem RP musimy wytrzymać jeszcze 282 dni i 4 godziny :D
https://licznikdudy.pl/

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:48 
Pułkownik
Pułkownik

jestes zwyklym hejterem, kolejny raz udowadniasz, ze nie masz pojecia o czym paplasz.. ani o torturach, ani o warunkach wieziennych ani tez o torturach za komuny i juz nie gogluj, nie gogluj od googlowania ani wiedzy ani rozumu nie przybywa

Ja poruszam te historie bo mialo byc lepiej niz za PiS i te bzdety do mnie nie przemawiaja bo jesli dobrze sie w to wczyytac to sugerujesz tu albo zemste albo absolutni cynizm obiecujacych co w sumie pasuje razem ale i osobne do obecnego rzadu..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 19:54 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Dla Bodnara, rzecznika praw obywatelskich torturami było założenie kajdanek zespolonych zatrzymanemu mordercy dziecka, któremu zadał kilkadziesiąt ciosów nożem. :n :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 20:49 
Pułkownik
Pułkownik

Panowie, że Wam się jeszcze chce dyskutować.... Podziwiam :za

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 21:53 
Specjalista
Specjalista

nomennescio napisał(a):
jestes zwyklym hejterem, kolejny raz udowadniasz, ze nie masz pojecia o czym paplasz.. ani o torturach, ani o warunkach wieziennych ani tez o torturach za komuny i juz nie gogluj, nie gogluj od googlowania ani wiedzy ani rozumu nie przybywa

Ja poruszam te historie bo mialo byc lepiej niz za PiS i te bzdety do mnie nie przemawiaja bo jesli dobrze sie w to wczyytac to sugerujesz tu albo zemste albo absolutni cynizm obiecujacych co w sumie pasuje razem ale i osobne do obecnego rzadu..

:lol: :lol: Jesli ja jestem hejterem, to kim ty jesteś? Kup lusterko.
Nikt nie mówił, że będzie lepiej, bo po tych patałachach i złodziejach czekają nas lata potu i łez żeby z tego bagna wyjść.
Nikt nie znał skali dramatu w gospodarce, skali rzeczywistych długów, skali łupienia państwa. Nikt nie spodziewał się skali pułapek zastawionych przez "sprawiedliwych" w TV, w ministerstwie sprawiedliwości nomen omen i w wielu innych miejscach, które miały chronić tych prawych i sprawiedliwych
Będzie lepiej za 282 dni, jak będzie można uchwalać ustawy, które teraz blokuje jeszcze osoba Prezydenta RP.
Wiem, ze was boli i ma boleć i będzie boleć i mam nadzieje, że wasi idole skończą w więzieniu bez skonfiskowanych, ukradzionych majątków. Tyle na ten temat :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 22:16 
Pułkownik
Pułkownik

Dobranoc zdzicho :)

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 października 2024, 22:27 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Oooo, miernota intelektualna i moralna, dała wytłumaczenie na kolejne 282 dni, ciekawe jakie by mieli wytłumaczenie później...
Tego się jednak nie dowiemy, bo dostaną w tych wyborach wpierd...l !!!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1483 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 99  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]