nomennescio napisał(a):
jestes zwyklym hejterem, kolejny raz udowadniasz, ze nie masz pojecia o czym paplasz.. ani o torturach, ani o warunkach wieziennych ani tez o torturach za komuny i juz nie gogluj, nie gogluj od googlowania ani wiedzy ani rozumu nie przybywa
Ja poruszam te historie bo mialo byc lepiej niz za PiS i te bzdety do mnie nie przemawiaja bo jesli dobrze sie w to wczyytac to sugerujesz tu albo zemste albo absolutni cynizm obiecujacych co w sumie pasuje razem ale i osobne do obecnego rzadu..
:lol: :lol: Jesli ja jestem hejterem, to kim ty jesteś? Kup lusterko.
Nikt nie mówił, że będzie lepiej, bo po tych patałachach i złodziejach czekają nas lata potu i łez żeby z tego bagna wyjść.
Nikt nie znał skali dramatu w gospodarce, skali rzeczywistych długów, skali łupienia państwa. Nikt nie spodziewał się skali pułapek zastawionych przez "sprawiedliwych" w TV, w ministerstwie sprawiedliwości nomen omen i w wielu innych miejscach, które miały chronić tych prawych i sprawiedliwych
Będzie lepiej za 282 dni, jak będzie można uchwalać ustawy, które teraz blokuje jeszcze osoba Prezydenta RP.
Wiem, ze was boli i ma boleć i będzie boleć i mam nadzieje, że wasi idole skończą w więzieniu bez skonfiskowanych, ukradzionych majątków. Tyle na ten temat :h