nomennescio napisał(a):
Cytuj:
Zanim weźmiesz się za "wyrzucanie" gdziekolwiek jakichś ważnych dla kogoś symboli to zastanów się czy sam chciał byś być podobnie potraktowany
Zachowuj się w sposób przyzwoity to nie będziesz musial potem niczym "uciszać" swojego sumienia
Dziwnym jest, że nie rozumiesz Brauna. On przecież nie wymyślił niczego nowego i tylko powiela schemat znany - wielorotnie juz przerabiany w każdym państwie demokratycznym - zagospodarowuje niszę ludzi, którzy na "miliardy" skomplikowanych problemów świata, zawsze mają proste odpowiedzi :lol:
Zanim zaczniesz mnie pouczac zapytaj o zgode.
To elementarne zasady kultury. Moralista zeby byc trzeba sie wpier samemu dobrze prowadzic. W ogole to jakis sztubacki, dziecinny nawet podjazd. Szukasz zaczepki czy tak wyuczyles sie nawiazywac rozmowy?
A pan Grzegorz, ktorego ja nie rozumiem, sam doskonale wyjasnil motywy swojego wystapienia z gasnica i nie musisz nieudacznie dorabiac specjalnego znaczenia "takiego jakie to ty rozumiesz". Co to w ogole za maniera, zeby wszystko rozumiec po swojemu.. Klimat, biologie, prawo a nawet cudze poczynania.
Co wiecej jego czyn na dzisiaj jest juz wlasciwie rozgrzeszony niecnymi postepkami Izraela w Palestynie, oni jego wystapienie usprawiedliwili i nobilitowali mordujac dzieci i niewinnych osadnikow w Palestynie ale i kilku innych sasiednich krajach. Pan Grzegorz jako nie historyk i tak wie, ze to nie pierwszy raz. Dzis byloby sprawiedliwie gdyby poslowie wspolnie zgasili nawet bez gasnicy albo nie dopuscili do jej zapalenia w ogole.
Zaczepiasz od dawna madrych forumowiczow przystawiajac do ich wpisow swoj zwiedly intelekt lecz moim zdaniem to slaba forma kontaktow towarzyskich.
Nie no bez jaj :lol:
mam pisać do Ciebie "przedposty" z prośbą o zgodę czy mogę wyrazić swoją opinię na temat Twojej opini wyrażonej na FORUM internetowym? :lol:
Wydawało mi sie, że postrzeganie świata zawsze jest subiektywne ... kwestia tego jak blisko subiektywnemu do obiektywnego.
Może udziel kilku wskazówek jak Ty świat postrzegasz skoro ja robie to źle :lol:
Weź mi powiedz w jakiż to sposób Ty łączysz te swoje kropeczki- zgaszenie świeczki gaśnicą proszkowa (o raz zaatakowanie człowieka ) w Polskim parlamencie przez posła jest "rozgrzeszone" bo izraelczycy mordują Palestyńczyków w stefie Gazy. ?
Mądrzy użytkownicy to Ci- jak rozumiem- z którymi się zgadzasz, a zaczepianiem i głupotą jest wszystko to co próbuje naruszyć tą Twoją bezpieczną nisze światopoglądowa ?
Widzisz ja swoje opinie konfrontuje i po to zwykle rozmawiam, żeby usłyszeć/przeczytać kogoś kontrargumenty - jeśli są lepsze nią moje, to po prostu zmieniam zdanie
Moze wytłumacz zatem jakie sa Twoje powody dla, których bierzesz udział w dyskusji? bo być może to ja robie coś nie tak
:lol: