johnny40 napisał(a):
witam
Sam wrocław , posiada dużo tajemnic, część , znajdziecie w książce ,Pani Lamparskiej , prawdą jest natomiast to że pod całym wrocławiem , ciągną sie tunele, w czasie wojny ,rozbudowane, w kryteriach P-lot jak i szpitale podziemne ,
znam osobę która twierdzi że pod stadionem jest kilku poziomowa budowla,
kto jest z wrocławia (ja nie) ma szanse łatwo sprawdzić przed dworcem głównym na skrzyżowaniu jak wieżdżają tramwaje wszystko się trzęsie, prosta oznaka pustego pomieszczenia pod skrzyżowaniem.sam jestem ciekaw co i jak było zbudowane ,ale z tego co wiem , ruscy jak opanowali wrocław , poplombowali wejścia do podziemi , i " powiedzieli byłemu zażądcy miasta że to miasto to wielka mina" skąd to stwierdzenie?
pozdrawiam
johnny40
ksiazki pani Lamparskiej sugeruje traktowac z przymrużeniem oka. Skądinąd urodziwa i przesympatyczna kobitka ma jednakowoż zdolnośc do niesamowitego stopniowania emocji. Zgadzam sie ze Dln Śląsk to jedna wielka tajemnica i wiele tu miejsc pelnych zagadek ale nie traktowalbym wszystkich informacji zawartych w jej ksiazkach tak absolutnie stuprocentowo powaznie