RushnikNS napisał(a):
Dzięki może innym razem bo teraz to matka rządzi :) i ona chce do Międzywodzia :wq za rok wybiore się z ekipą samemu to całe wybrzeże odwiedzimy :jump
Uuuu stary... - własnie dziś wróciłem z Międzywodzia, powiem że pogoda przez ostatnie 2 tyg była słabiutka, a co za tym idzie ludziska nie plażowali :-(
Ja w sumie podczas 2 tyg. pobytu na plazy byłem tylko 4 razy, zawsze po słonecznym poprzednim dniu.
Jak dzień wczesniej ludzie się opalali nie było najgorzej. Pierwszy wypad to ok 15 PLN po 3 h chodzenia. Drugi wypad to 22,50 i srebrny kolczyk po 2,5 h, a wypad 3 to ponad 40 PLN na 4 h łażenia.
W ostatni dzień poszedłem po dniu pochmurnym i była porażka. Niecałe 5 PLN w 2 h :( :(
plusem było to że w okresie w którym byłem nie było innych szukaczy. Generalnie nie polecam łazenia w okolicy knajpy na plazy - kupe tam smieci a monet mało. Najlepiej się obłowisz przy "poduchach" i przy wyjściu z ul Zwycięstwa.
Podsumowując - myslałem ze te moje "osiągi" to kiepścizna przy tym co inni wyciągają, ale widze, że tragicznie nie jest, zwłaszcza że takiemu Międzywodziu nie ma się co równac do Kołobrzegu czy Miedzyzdrojów.