Kochany RushnikNsie, wszystko na temat jebla zostalo juz napisane!!
okielznaj troche twoj mlodzienczy zapal i poszukaj troszke!
mozna tez pomyslec iz znajac nr. telefonu do jabla, jest mozliwosc zadzwonienia tam i zapytania ich glownego elektronika o ilosci zwoi i inne rzeczy dotyczace ich produktu.
"przestudiuj" tez wszystkie funkcje tegoz to forum, jest mozliwosc wysylania pytan,czy wiadomosci to wybranych uzytkownikow bezposrednio( mam tu na mysli post skierowany do karasia).
troszeczke sie juz polepszyles z tymi skaczacymi ikonkami-komplement!!!
niekiedy jednak podejrzewam, ze ilosc twoich postow, z pytaniami, ktore juz dawno i nie tylko jeden raz, zostaly wyjasnione, maja sluzyc podniesieniu twojej "rangi"!!
masz juz srednio prawie tyle postow dziennie, co nasz Andministrator od czarnej roboty i krytyki -Robi i wiecej od wiekszosci Moderatorow, nie przyniesie ci to zadnej korzysci jesli w ciagu miesiaca zostaniesz "generalem" nie wnoszac nic kostruktywnego do forum a żołd ci też nie wzrosnie!!
Cytaty:
Forum: Detektory, magnetometry, radary Wysłany: Czw 18 Mar, 2004 Temat: Jabel
DObra mogę zmniejszyć ilość nie ma sprawy :d aha mozecie powiedzieć czy przy zamówieniu przychodzi jakiś mail czy od razu wysyłają sprzecik????
PROPOZYCJA:
majac takie pytanie biore telefon i pytam u wysylajacego sprzet. lub sprawdzam posty z przeszlosci!
Forum: Detektory, magnetometry, radary Wysłany: Wto 16 Mar, 2004 Temat: Pzryszedł jabel
Daję w piątek JABLA do Elektronika Ponieważ niewiedziałbym co jest co ..pare części odróżniłem ..jednak CZeba sie całkiem znać na elektronice żeby złożyc samemu jabla ..LUB mieć opis ze zd ...
UWAGA:
Nikomu w niczym to nie pomaga, ze wiemy o twojej wiedzy elektronicznej!
Forum: Detektory, magnetometry, radary Wysłany: Pon 15 Mar, 2004 Temat: JAK I KIEDY
Chcę zamówić JABELA powiedzcie czym będzie szybciej telefonicznie czy mailem???????????????????????::
juz sie doczekać niemoge bo wiem gzdie jest skarb zakopany
PROPOZYCJA:
Nim zapytam przegladam posty lub dzwonie do producenta!!
gratuluje,ze wiesz gdzie jest skarb!
Forum: Prawo a poszukiwania Wysłany: Pią 19 Mar, 2004 Temat: Nowa ustawa o broni i amunicji
Wnioskując z tych wszystkich praw to pistolet na kulki tez powinien być na pozwolenie kiedyś wystrzeliłem przez przypadek takim pistolecikiem żółtą kuleczką zeba owemu chłopaczkowi :roll ...
KOmentarz:
Dobrze wiedziec jaki to ty nygus byles! :-) := :jump :bir :gun: :gun: :gun:
Forum: Detektory, magnetometry, radary Wysłany: Pią 26 Mar, 2004 Temat: drut
Witam mozecie powiedzieć w jakiej cenie jest drót uzwojeniowy ??????a moze z jakiego użądzenia wziąć????
PROPOZYCJA:
PrzeGLADAM posty z przeszlosci, jako napalony poczatkujacy poszukiwacz powinienes sie zaczac uczyc grzebania w "archiwach", wtedy moze znajdziesz skarb lub odpowiedzi na pytanka, ktore cie gnebia
itd....
Mysle, ze nie tylko ja mialem ochote na podanie ci tych "wskazowek", nie przejmuj sie tylko przemysl troche twoj zapal do zapelniania forum uwagami i pytaniami, ktore naprawde nikomu nie pomagaja.
Mam nadzieje ,ze nie urazilem twojej dumy i ze jesli bedziesz naprawde mial jakies pytania,jeszcze nie odpowiedziane na forum , to ci szybko ktos pomoze i odwrotnie.
zycze duzo przyjemnosci podczas poszukiwan!
pozdrowienia taras
|