Piotr napisał(a):
Armand napisał(a):
Nigdy pierwszy w tonie wypowiedzi nie jestem agresywny, odpieram w mojej ocenie niesłuszne zarzuty.
Chrzanisz człowieku. Przejrzyj proszę jeszcze raz ten wątek i wczytaj się w to co napisali ludzie od początku.
Nawet piętnastolatek będący uprzejmym wobec kolegów został przez Ciebie zrugany za atak na sprzęt.
Jak wyżej
viewtopic.php?t=31922&highlight=armand armand napisał(a):
Jeszcze raz w sprawie Prezesszczepana. Jabel jest wspaniały jako wszczep do Twojego mózgu z uwagi na brak stabilności.
armand napisał(a):
teraz wychodzi na wierzch jakość i oszołomstwo "opiniotwórczych" "prezesszczepan"ów, którzy lasują mózgi nowym, nie mającym doświadczenia użytkownikom forum
armand napisał(a):
w Polsce jest już od dawna wyznaczany ceną wykrywaczy metali, czyli te lepsze są droższe od gorszych i jest to opinia wymierna, a nie zwietrzała opinia zgorzkniałych "prezesszczepan"ów, snobujących się być wartościami środowiska eksploratorów.
Miałem się nie odzywać, ale wkur...wia mnie łganie w żywe oczy - muszę swoje dodać. Czepiam się tylko tutaj wyłącznie kwestii kultury (rzekomo wykształconego człowieka), który jest w starszą osobą prowadzącą poważną firmę. DLA MNIE TO ZWYKŁE CHAMSTWO I BURACTWO !!! I jeszcze ma człowiek czelność wyzywać ludzi, którzy mięli/mają jego sprzęt i wyrażają negatywne opinie. Co to kur..wa jakaś cenzura czy co ? Nie pasuje, że detektorki nie spisują się tak jak trzeba, to trzeba kogoś obrazić ? Rozumiem krytyka bez podstawy - to pole do polemiki na ten temat, ale konstruktywna krytyka ? Słowa wyjaśniania nie ma, tylko mielenie ogólnikowymi sformułowaniami bez konkretów - to jest godny pochwały producent ?
Wystarczy porównać Pana wypowiedzi z wypowiedziami np. Rutusa - ocenę pozostawiam tym co robili analizę.....
Czekam na ripostę ze strony Armanda nie pozbawioną obraźliwych epitetów.
Pokaż Pan kolejny raz oblicze wykształconego światowego człowieka, poważnego producenta.
Nawet i najsocystrze k..y i ch...je w moją stronę mnie nie zdziwią.