Właściwie trudno polemizować z argumentami bocheńskiego "badacza". Niestety sposób pracy i zdobywania materiałów jest mi dobrze znany i m.in. dlatego dostał bana u nas na forum. Gdyby ktoś był dociekliwy to istnieje wątek w którym poddany został analizie obiekt R668:
http://rawelin.com/forum/viewtopic.php?t=745&start=0
Dostęp do niego jest niestety utrudniony i wymaga rejestracji. Podyktowane jest to względami publikacji właśnie takiej jak omawiana. Widać efekty używania wiedzy z która nie wiadomo jak sobie poradzić. Szkoda, że korekty publikacji nie zrobiła osoba, która widziała troszkę więcej obiektów tego typu w Polsce. Wiem co mówie bo niestety znam Autora. Szkoda, że takie lapsusy pseudonaukowe trzeba tłumaczyć na róznych forach.
Lokalizacja wałkowanych "zębów smoka" już znalazła rozwiązanie na naszym forum o czym Szanownego Moderatora Grzebiuszkę informowałem :)
Zgadza się, ale dopiero po opublikowaniu Twojego artykułu w Odkrywcy, czyli prawie 4 lata (moja informacja jest z 13.10.2003rTUTAJ) od założenia wątku-stosowne linki i wiadomości są w wątku na temat zębów, więc wszystko chyba jest OK-Grzebiuszka
Cały wątek stanowi dla mnie podejrzaną reklamę komercyjnej publikacji. Szkoda, że ciągle natykam się na takie reklamy jednego Wydawnictwa... Zapewne zbieg okoliczności..
Zapewne.Oj Korbol,Korbol, jakiś Ty podejrzliwy i zawistny-Grzebiuszka
pozdrawiam