Teraz jest czwartek, 2 lipca 2026, 07:48

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 7 grudnia 2007, 15:29 
Mr. Sturmgewehr

pablo11 napisał(a):
hej koledzy,
bagnet ss nie jest taki zły,zawsze się mozna pośmiac z jego dowcipnych postów,jest roche jak Doda ... zaczepia wszystkich by zyskac rozgłos,

Wiesz, ze takie zachowanie doczekalo sie specjalnej nazwy? Trolling - mowi Ci to cos?

I widze, ze momentami watki zamiast na temat robia sie o bagnecie. Fajnie :-/

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 7 grudnia 2007, 23:56 
Moderator
Moderator

Bagnetss ,ale jesteś winien nam odpowiedź na pierwszą zagadkę. Umieram z ciekawości,bo mam nadzieję (nikłą) że te zęby to zdjęcie z Polski. Dobrze by było, zeby ktoś z Wielkich wyciął te kłótliwe wtręty.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 8 grudnia 2007, 04:14 
Specjalista
Specjalista

kolega Korup nam odpisał napisał(a):
Nigdy też nie występował w kolorze innym niż błękitny, a jak ktoś uważa inaczej, to nich leczy wzrok interpretując kiepskiej jakości zdjęcia.

oczywiście rozumiem, że masz na myśli fińskie lotnictwo, bo ogólnie to nie przejdzie (czarna swasta na pancerce), ale co do lotnictwa racja jest 104% i tylko daltonista i ignorant w jednym może pierniczyć inaczej, a jeden taki się tu znajduje, mienszewik.
pozdrawiam MK

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 8 grudnia 2007, 12:35 
Kolega Żwirka

bagnetss napisał(a):
Kamis ja tez kazdego szanuje ,ale czasami cos palne i puzniej zaluje ,ale zadko sie to zdarza jak na razie,

ciekawe bardzo ciekawe ....

z mojej strony pas , nie mam zamiaru tracić klawiatury na głupią konwersacje z Tobą

"nigdy nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem!

Pozdrawiam
Kamiś

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 06:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

hrhrhr dobre ,
jak taki ktos jak Argo palnie jak lysy grzywka o kant kuli (patrz stona nr.1 wypowiedz Argo na temat zapory-Ustrzyki Dolne hehe, i to z jakim przekonaniem polecial-,linia Molotowa buehehehhe ,juz nie wspomne ze on pisal zamiast swastyki to "sfastyki" hrhrhr),
to wszystko spoko nikt sie nie burzy -bo on moze cos nie wiedziec, nawet ja sam mu nie nawrzucalem tylko napisalem ze sie pomylil delikatnie :)
wszyscy cisza bo pan Argo jest the best i wszyscy robia w majty aby czasami pan Argo sie nie zdenerwowal,i nie nakrzyczal na kogos tak jak na mnie,juz w nie jednym temacie to zrobil za nic:-)

chyba tylko ja sie tu nie boje nikogo,bo czasy komuny sie skonczyly i czas zrozumiec starszym panom ze jest wolnosc slowa w tym kraju,
i nie obrazajac nikogo moge pisac co mysle,i zaden moderator mi w tym nie przeszkodzi,
to nie Katyn ,ja jestem wolny a nie w waszej niewoli,nie robcie z siebie czerwonoarmistow i nie strzelajcie w tyl glowy-waszymi banami,ani nawet nimi mnie nie straszcie bo nie ma za co mi dac bana,i jak juz po raz setny powiem nikogo nie obrazam ani nie lamie regulaminu:)wiec WARA,i nie czytac jak sie nie podoba.

po tych dziesiatkach PW co dostalem ze z wami sie nie wygra ple ple i ble ble itp.(no nie bede tu walil nikami panowie wiec luz, nie bac sie:-))
cytuje "z Argo nie wygrasz" "daj spokoj to matoly","
"tu za zwyklego linka z youtube daja zolte kartki dlatego tak malo nas tu zostalo",
-a kto chce z nimi walczyc?niech chlopy zyja i beda waszymi guru, dla mnie oni sa takimi samymi poszukiwaczami jak ja,i to ze ktos taki jak ja czy inny poszukiwacz z koniczynkom nie bedzie lizal monitora na widok ich nikow i liczby postow to sie musicie do tego przyzwyczaic.

"Brewster Buffalo"-Mk mimo ze spedziles kilka godzin na googlach to i tak sie pomyliles - jaki Buffalo??-i ty mi mowisz ze ja sie myle ,ty 104%-centowcu,??kazdy sie myli i cos niewielu moglo sie wypowiedziec na temat zagadki nr.2,
90%forumowiczow zabardzo nie wiedzialo ze finowie walczyli z armiaczerwona,dzieki mojemu postowi wiedza wszystko nawet to czego ja sam nie wiedzialem ,i do czego sie przyznaje bez bicia tylko czlowiek prawy sie umie do swojej niewiedzy przyznac,i ten kto wie wszystko niech pierwszy rzuci kamieniem, ,

juz nie wspominajac o zagadce nr.1,

tylko Korup wie dlaczego zadalem takie pytanie,i on jeden dal dobra odpowiedz:) ;)

Grzebiuszka- na odpowiedz zagadki nr.1 musisz jesze troszke poczekac,ale mala podpowiedz zdjecie jest z Polski ale w tej Polsce nie bylo stanu wojennego:)wiec chyba zajarzysz o co chodzi bo wiem ze jestes inteligentnym gosciem i mowie to serio bo znam cie nie tylko z tego forum.

widze ze tu tylko chlopy czychaja na jakies male niedocagnecie z mojej strony i wtedy tacy jak Kamis czy jeszcze kilku slabych chlopakow ktorzy zamiast zajac sie soba wola lizac monitor i sie lasic do tych straszych i "mocniejszych" na forum.
Jak kogos pominelem to sie zglaszac a z checia odpowiem :) ,a ty kamis mnie nie obrazaj tymi swoimi chlopskimi przyslowiami bo oceniac to mozna kogos jak sie go zna osobiscie a nie na podstawie kilku postow ty "mondralo". :)

juz niedlugo z okazji mojego awansu ktory nastapi juz tej nocy zagadka nr.3:) :)

pzdr.bagnetSS. :bir

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 12:04 
Generał Brygady
Generał Brygady

A mnie się facet podoba. Ma wyraźnie sprecyzowany cel - do Nowego Roku zostać generałem broni. Na każdy post z naszej strony zawsze odposze 2 albo i 3. Taki troche z niego Władca Bieszczad jak z filmiku "Wlatcy Much", bo i sposób wypowiadania w stylu bohatera filmu Czesia i zasób wiedzy podobny. Każde środowisko ma swój "underground" i myślę że nasz bohater do takiego należy. Jak każdą sprawę marginalną trzeba go tak traktować i zostawić mu niszę ekologiczna do której ma pełne prawo. Ja tyle i więcej luzu Koledzy. Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 12:11 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Jaka jest różnica pomiędzy człowiekiem inteligentym a mądrym? Człowiek mądry zawsze zachowuje się kulturalnie i na poziomie. Więc Panie Bagnetss, proszę, aby wziął Pan to pod uwagę. Chciałabym "poczytać" tutaj merytoryczną polemiki, a nie tylko wyzwiska i licytacje...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 12:14 
Generał Broni
Generał Broni

Inteligentny, mądry...
Nie przesadzaj :666 :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 13:41 
Kapitan
Kapitan

I znowu sie zaczyna sami zaczeliscie, a teraz jaki to on nie inteligentny ze odpowiada na wasze durne posty. :n :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 15:58 
Pułkownik
Pułkownik

bagnetss, to co robisz i piszesz nie jest fair (takie zagraniczne słowo oznaczające uczciwość) w stosunku do osób, które - jak twierdzisz Cię obrażają. Obok każddego postu znajduje się taki niebieski przycisk, którym można zwrócić uwagę moderatora na niewłaściwość treści owego postu. Skoro coś Cię dotknęło, czy użyłeś go choć raz?
bagnetss napisał(a):
"Brewster Buffalo"-Mk mimo ze spedziles kilka godzin na googlach to i tak sie pomyliles - jaki Buffalo??-i ty mi mowisz ze ja sie myle ,ty 104%-centowcu,??kazdy sie myli i cos niewielu moglo sie wypowiedziec na temat zagadki nr.2,

A Ty uważasz że się nie myliłeś? Szczerze, to wątpię czy to wiedziałeś. Zadałeś proste pytanie i otrzymałeś równie prostą odpowiedź. Nie ma powodu żeby się chwalić swoją niewiedzą. Ci, którzy nie zadają pytań są i będą głupi, pytający zostaną nagrodzeni wiedzą (Platon, taki zagraniczny pisarz) Ale nie wyskakuj zaspokojony wiedzą manifestując swoją pozorną wyższość kosztem innych niewiedzących. Właśnie takie zachowania piętnujemy jako ogół. Wiesz co to jest ogół?
bagnetss napisał(a):
nie strzelajcie w tyl glowy-waszymi banami,ani nawet nimi mnie nie straszcie bo nie ma za co mi dac bana,i jak juz po raz setny powiem nikogo nie obrazam ani nie lamie regulaminu:)wiec WARA,i nie czytac jak sie nie podoba.

To jest Forum - każdy może czytać, a Ty nie możesz nikomu zabronić - zachowuj się!
bagnetss napisał(a):
tylko Korup wie dlaczego zadalem takie pytanie,i on jeden dal dobra odpowiedz:) ;)

Daj mi spokój.
bagnetss napisał(a):
juz niedlugo z okazji mojego awansu ktory nastapi juz tej nocy zagadka nr.3:) :)

Tylko kogo to teraz obchodzi?
bagnetss napisał(a):
ja jestem wolny a nie w waszej niewoli,nie robcie z siebie czerwonoarmistow i nie strzelajcie w tyl glowy

Odtąd, dla mnie jesteś "wolny"...
jak świnia na zakręcie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 05:43 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

ale to forum dziala jak zolw,
wlasnie pisze maila do admina,napisalem sie jak sw.Wojciech i nic sie nie wydrukowalo tutaj,co za dziad z tego forum jest :( ,
nie chce mi sie juz znowu wertowac tego co napisaliscie,wiec powiem krotko,nie straszcie mnie i tyle,dla mnie jestecie ciapkami i nic nie wartymi leszczami,koniec kropka,
ja jestem najlepszym poszukiwaczem w Pl(jak i nie na swiecie!!!!!!!!!!!!!!),najlepsze fanty ja znajduje,zreszta widac jakie jest zainteresowanie moimi postami -patrz-ilosci przeczytanych postow.
wiec sza,
nie grozcie mi a i ja was nie bede lapal do wora i bil z kopa,bo was troche polubilem:-)

zdjecie z sierpnia tego roku na przeleczy dukielskiej :1
i niech mi ktos znajdzie takie zdjecie w necie jak to juz nie raz podrabialiscie ciapki:"ciapki"-czytaj chlopaki z forum "ODKR.
pzdr,BAGNETSS-z duzej litery bo szlachta jestem,od 1400 roku udokumentowane pochodzenie wiec,szaaa,bo moze to tacy jak ja to Zawisza Czarny,moze to tacy jak ja to Jasko z Jasienicy-
a moze to wy jestecie niemieckimi benkartami albo ruskimi,na jedno wychodzi,ja znam swoje pochodzenie :"a czy ty je znasz?"-moj wrogu mlody?
wszytko co napisalem wyzej to oczywiscie zart,wiec sie nie denerwujcie ,,zale prosze kierowac na moje PW,bledy bede korygowal osobiscie :bir

czesc,i pa,do jutra)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 09:06 
Generał Broni
Generał Broni

witam

raporty z postow sypia sie jak z rekawa,
jak tak dalej pojdzie,
to mysle, ze kontrowersyjny kolega niebawem opusci
forum,
kolejna zolta kartka i kolejny zamkniety temat;

pozdrawiam
marti

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]