bagnetss, to co robisz i piszesz nie jest fair (takie zagraniczne słowo oznaczające uczciwość) w stosunku do osób, które - jak twierdzisz Cię obrażają. Obok każddego postu znajduje się taki niebieski przycisk, którym można zwrócić uwagę moderatora na niewłaściwość treści owego postu. Skoro coś Cię dotknęło, czy użyłeś go choć raz?
bagnetss napisał(a):
"Brewster Buffalo"-Mk mimo ze spedziles kilka godzin na googlach to i tak sie pomyliles - jaki Buffalo??-i ty mi mowisz ze ja sie myle ,ty 104%-centowcu,??kazdy sie myli i cos niewielu moglo sie wypowiedziec na temat zagadki nr.2,
A Ty uważasz że się nie myliłeś? Szczerze, to wątpię czy to wiedziałeś. Zadałeś proste pytanie i otrzymałeś równie prostą odpowiedź. Nie ma powodu żeby się chwalić swoją niewiedzą.
Ci, którzy nie zadają pytań są i będą głupi, pytający zostaną nagrodzeni wiedzą (Platon, taki zagraniczny pisarz) Ale nie wyskakuj zaspokojony wiedzą manifestując swoją pozorną wyższość kosztem innych niewiedzących. Właśnie takie zachowania piętnujemy jako ogół. Wiesz co to jest ogół?
bagnetss napisał(a):
nie strzelajcie w tyl glowy-waszymi banami,ani nawet nimi mnie nie straszcie bo nie ma za co mi dac bana,i jak juz po raz setny powiem nikogo nie obrazam ani nie lamie regulaminu:)wiec WARA,i nie czytac jak sie nie podoba.
To jest Forum - każdy może czytać, a Ty nie możesz nikomu zabronić - zachowuj się!
bagnetss napisał(a):
tylko Korup wie dlaczego zadalem takie pytanie,i on jeden dal dobra odpowiedz:) ;)
Daj mi spokój.
bagnetss napisał(a):
juz niedlugo z okazji mojego awansu ktory nastapi juz tej nocy zagadka nr.3:) :)
Tylko kogo to teraz obchodzi?
bagnetss napisał(a):
ja jestem wolny a nie w waszej niewoli,nie robcie z siebie czerwonoarmistow i nie strzelajcie w tyl glowy
Odtąd, dla mnie jesteś "wolny"...
jak świnia na zakręcie.