Witam!!!
Co do terminu - rzuciłem tylko problem. Jesli w tygodniu, to ja nie mam przeciwskazań. Natomiast weekendy mam zarżnięte :fon . Może więc 29-30 maj? 28-go jako IPN otwieramy wielka wystawe o "Bezpiece" :gil , wiec nawet mi będzie bardziej na rekę. Trzeba koniecznie w dużą ilość osób obejśc jedno miejsce. Propnuje Budy, bo tam ogień był bardzo duzy. Co zas do dnia drugiego, w ogóle nie nastawiałbym sie na pracę, bo jak ruszyć kierowców? :cop Chyba ze przenocujemy w pobliżu miejsca, wtedy jest to real.
Zas co do "Nila". Miał być wykorzystany w operacji "Cezary", czyli prowokacji V KOmendy WiN. Miał udawać, że stoi na czele silnej siatki. Nie zgodził się więc go zgładzono, aby nie przeciekło. Podobnie zreszta potraktowano "Pohoreckiego", ostatniego KOmendnata Okregu Wilenskiego.
Co do stenów - "podpodłogowce", pochodzące z placówki z siedleckiego, która od 1946 roku "robiła" dla Majora. Dwa pochodzą ze zrzutów a jeden jest zdaje sie własnej produkcji. Nagan zaś jest bity w 1938 i wyciągnięto go niemal z reki jakiegoś nkwd-owca. :ang
Co do "Burego". Próbuję wciągnąć do dyskusji Kazika Krajewskiego. On daje najlepszy odpór. :mg:
Zresztą, moge podesłać na maile materiały do wykorzystania. Troche sie tego zebrało. Dajcie tylko tematykę.
Pozdrawiam bo już mnie :anty gonia do roboty
|