Teraz jest sobota, 11 kwietnia 2026, 10:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 marca 2009, 18:39 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Skrajny debilizm brak poszanowania do czyjejś pracy(kopanie na zasianych polach)przekopywanie rezerwatów,zostawianie wykopanego złomu i dołow.Skąd się tacy biorą!!!!!!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 08:53 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Byłem ostanio w terenie na miejscówce dośc dobrze wszystkim znanej, właściciel tego miejsca nigdy nie robił problemów pod warunkiem że nie wchodziło się na zasiane ide patrze i dół jak krater wulkanu wyponany i zostawiony pare metrów dalej ta sama sytuacja.Ręce opadają zakopałem te dołki ale jak tak dalej pójdzie długo tam właściciel chodzić nie pozwoli a szkoda bo miejscówka dobra jest i fajne fanciki wychodzą.Normalnie zabić takich to za mało!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 10:07 
Major
Major

już z tym zabijaniem nie przesadzaj.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: stefania
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 12:48 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Stefan to nawet mi dołki każe na polu zakopywać :p ale gdzie ja takiego drugiego znajdę co by zemną pokopał :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: stefania
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 12:54 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Christophoros napisał(a):
Stefan to nawet mi dołki każe na polu zakopywać :p ale gdzie ja takiego drugiego znajdę co by zemną pokopał :D

Już tak nie marudź człowiek cie na fajne miescówki zabiera a ty jeszcze narzekasz nieładnie :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: miejscoofka
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 13:17 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

jasne jasne , chyba ja tobie :P no nie licząc tej na której nic nie wykopałem ostatnio :P

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2009, 20:32 
Generał Brygady
Generał Brygady

I ja dołoże swoje przysłowiowe 3 grosze.
Znany od kilku lat rolnik posiada kilka hektarów pól, które co roku ( po orce) lubią posypać fantami. Co roku wspólnie z kumplem spotykamy tego gościa i on nie robi żadnych problemów. Ale są pewne zasady :

zasada 1- ( najważniejsza) nie kopać po zasianym polu
zasada 2- zawsze i wszędzie zakopywać po sobie dołki
zasada 3- w miare możliwości wypić browara z właścicielem

Trzymamy się tych zasad, a właściciel pola jest zadowolony. Doszło nawet do , że jak zauważył , że ktoś się "obcy" kręci z wykrywką po jego polu - szybciutko żegna klienta mówiąc, że ma swoich kopaczy :) W tym miejscu chciałbym pozdrowić pana JACKA :piwo - choć mysle, że nie czyta on tego forum.

Zdarzało się, że jakaś gnida w nocy ryła obsiane pole pana Jacka - oj, jaka JACEK złapie to nogi z du.. powyrywa :za Ale nigdy nie miał do nas za to pretensji, bo wie, że nam może ufać :)

Wam wszystkim i sobie życze poznania właśnie takim "Panów Jacków" - wtedy pasja staje się przyjemnością a nie stresem.
pozdr
Darglo44

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 11 kwietnia 2009, 09:43 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Darglo44 napisał(a):
I ja dołoże swoje przysłowiowe 3 grosze.
Znany od kilku lat rolnik posiada kilka hektarów pól, które co roku ( po orce) lubią posypać fantami. Co roku wspólnie z kumplem spotykamy tego gościa i on nie robi żadnych problemów. Ale są pewne zasady :

zasada 1- ( najważniejsza) nie kopać po zasianym polu
zasada 2- zawsze i wszędzie zakopywać po sobie dołki
zasada 3- w miare możliwości wypić browara z właścicielem

Trzymamy się tych zasad, a właściciel pola jest zadowolony. Doszło nawet do , że jak zauważył , że ktoś się "obcy" kręci z wykrywką po jego polu - szybciutko żegna klienta mówiąc, że ma swoich kopaczy :) W tym miejscu chciałbym pozdrowić pana JACKA :piwo - choć mysle, że nie czyta on tego forum.

Zdarzało się, że jakaś gnida w nocy ryła obsiane pole pana Jacka - oj, jaka JACEK złapie to nogi z du.. powyrywa :za Ale nigdy nie miał do nas za to pretensji, bo wie, że nam może ufać :)

Wam wszystkim i sobie życze poznania właśnie takim "Panów Jacków" - wtedy pasja staje się przyjemnością a nie stresem.
pozdr
Darglo44

Dobrze że tacy "Panowie Jackowie" jeszcze istnieją.I oby zawsze mieli cierpliwość i potrafili odróżnić "poszukiwacza" od poszukiwacza :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]