Teraz jest piątek, 23 stycznia 2026, 18:23

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 30 kwietnia 2009, 22:35 
Generał Broni
Generał Broni

jaceklas napisał(a):
tez gadalem z owsiakiem i mowil ze cie nie zna. nie rob sobie jaj!

A Ty tak na poważnie? To zastukaj do Kocia i wpłać mu. Oczekujesz numeru konta. Od kogo? Kto ma Ci podać ten numer? Oprócz Kocia nikt go nie zna więc odpowiedź jest jasna... Jak wspomniałem - nie ma o czym gadać.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 00:06 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

jak nie ma o czym gadac to po co jest ten temat?
czytam forum od roku i trafilem na ten temat. chce dac jakies pieniadze na ten cel. moze administrator tego forum zna numer tego konta?
to musi byc aktualne jesli temat jest caly czas aktualny

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 07:09 
Generał Broni
Generał Broni

vincent_vega_69 napisał(a):
Kocio olał wszystkich i zamilknął.

Ale na forum się pojawia. :666
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1008

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 08:48 
Moderator
Moderator

Dobra, ile chcesz dać?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 21:26 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

a co cie to obchodzi. ksiazke piszesz i tytulu potrzebujesz?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 21:28 
Moderator
Moderator

jaceklas napisał(a):
a co cie to obchodzi. ksiazke piszesz i tytulu potrzebujesz?

:zolta kolega z onetu?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 21:32 
Moderator
Moderator

nie, nabijam się z kogoś kto nie rozumie że temat jest sprzed roku a inicjatywa zdechła zanim się zaczęła...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 1 maja 2009, 21:37 
Moderator
Moderator

Nie tylko ta inicjatywa :n -Była również akcja ,,ołów z pól...''
I co?miała trwać bez końca...chyba nie dało rady...w styczniu odesłałem Kociowi ,,protokół zbiorów'',kwity za ołów,i kopertę zwrotną z moim adresem-czekając na następny formularz na 2009.Poczta zwróciła mi list-bo w międzyczasie adresat się przeprowadził :).Napisałem PW do Kocia-dostałem nowy adres,znowu posłałem(w lutym chyba)-no i czekam na odpowiedz :1 do dziś.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 7 maja 2009, 20:34 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

czyli jak to jest?
czy ten kocio jest oszustem jakimś, czy co? nie kumam czemu temat cały czas od ponad roku wisi na forum i nikt go nie usunal, skoro to pachnie jakims szwindlem.
dobrze zescie mnie uswiadomili. dzieki !

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 7 maja 2009, 20:42 
Moderator
Moderator

broń Boże, nie oszustem i żaden szwindel! po prostu, cała para poszła w gwizdek...
nie ma lekko :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 czerwca 2009, 10:37 
Generał Broni
Generał Broni

idol napisał(a):
Nie tylko ta inicjatywa :n -Była również akcja ,,ołów z pól...''
I co?miała trwać bez końca...chyba nie dało rady...w styczniu odesłałem Kociowi ,,protokół zbiorów'',kwity za ołów,i kopertę zwrotną z moim adresem-czekając na następny formularz na 2009.Poczta zwróciła mi list-bo w międzyczasie adresat się przeprowadził :).Napisałem PW do Kocia-dostałem nowy adres,znowu posłałem(w lutym chyba)-no i czekam na odpowiedz :1 do dziś.

Pismo z akcji pójdzie do Ciebie dopiero w przyszłym tygodniu, bo nie złożyliśmy jeszcze ministrowi środowiska raportu z akcji 2008 bo cały czas napływają jeszcze raporty od kolegów biorących udział w akcji. Podejrzewam, że zrobimy deadline na 15 czerwca i wtedy wyślę, czyli w przyszłym tygodniu powinieneś mieć potwierdzenie udziału w akcji.
łapka do dołu oceniająca moje działanie jest conieco niesprawiedliwa. Pamiętaj, że po pierwsze, robię to charytatywnie - nie mówię o akcji, bo to wiadome - papierologia, podliczanie,wypisywanie,tusz do drukarki..... Przecież nikt nie przesyła mi złotówki nawet za to......Ale jednak nie przypominam sobie by ktoś przez te lata napisał coś w rodzaju poklepania po plecach - z łapką do góry....... Jak jest kij, to powinna być też marchewka............
.
.
.
.
.
.
.
.
Druga sprawa, to rozmowy na temat czy Kocio to oszust.
Czy ktoś z tych co takie dywagacje tu prowadzą, zdaje sobie w ogóle sprawę z wagi słowa "oszust" ???
To pojęcie jest bardzo konkretne i mówienie o kimś, że jest oszustem jest oskarżeniem. Więc proponuję tym szczekaczom co tak apropos walki z ustawą nic, ale to nic nie robią (oczywiście konstruktywnego) tylko wypisują jakieś niedorzeczne komentarze, by się zahibernowali w tym temacie albo - jak chcą dyskutować - by się wzięli wspólnie do roboty....
Jak organizowaliśmy z Garbim, Jadzią i Pawłem z legionowa spotkanie w tej sprawie to się przy małym stoliczku zmieściliśmy bo taki "tłum" przyszedł..... a teraz co???
Pieprzyć głupoty i innych do roboty popędzać to tak, ale jak zabrakło Kocia to wszystko stanęło????
Przecież ja nie jestem mądrzejszy od was, ani bardziej doświadczony....
Miałem swoje problemy i musiałem raptem wyłączyć się na jakiś czas ale przecież ja Ameryki nie wymyśliłem.....
Prześledźcie dyskusje na naszym forum o zmianie ustawy i zobaczycie ile światłych kolegów się na prawdę mocno i jak najbardziej konstruktywnie udzielało i to tekstami na parę stron..........
Mało tego,chcecie wiedzieć ile osób do mnie napisało zapytanie z troską co się dzieje ze mną i czy dalej zamierzam działać ? 6
Słownie - Sześć!!!!!!!!!!!!!!!!!
A przecież i adres mailowy jest oficjalny, i na GG można było, i - oczywiście - na priva, tu, na naszym forum...........!!!!
A teraz prześledźcie ileś kolejnych postów wstecz i zobaczcie kto co pisze, ile jest w tym jakiegokolwiek zaangażowania w temat nas interesujący...........
Wstydźcie się !!!

Informuję wszystkich i każdego z osobna, że nie przestałem działać na rzecz zmiany ustawy tylko musiałem troszkę zmienić taktykę a raczej zrobić pewne przedpole.....
Po prostu moja koncepcja została bardzo mocno skrytykowana, a nawet przez niektórych wyśmiana i to spowodowało, że zacząłem szukać możliwości nagłośnienia naszego problemu w mediach.Tymczasem okazało się, że nie ma chętnej redakcji by zajęła się tematem Poszukiwaczy Skarbów. Tylko z jedną redakcją dogadałem się in to po wielomiesięcznych negocjacjach, że zrobimy najpierw parę materiałów historycznych z moim udziałem a potem dopiero zaczniemy kręcić materiały na Nasz temat.
Tak też się stało, materiały historyczne można obejrzeć tu:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3FbQ90N4eo
oraz drugi :
http://www.youtube.com/watch?v=sSAlEFtXvfI

A pierwszy program o problemach Poszukiwaczy Skarbów będzie w tę sobotę (mam nadzieję) na TVP Historia.
Oczywiście jak ktoś nie ma TVP Historia lub TVP Kultura ( bo tu też te filmy puszczają) to za kilka dni zamieszczę ten program też w necie.

To jest skromny efekt ponad rocznego działania. Dodatkowo,w tym czasie przygotowałem z Burmistrzami Zakroczymia i Wyszogrodu temat uruchomienia Muzeów. Efektem tego będzie powstanie 20 czerwca tego roku, za kilka dni Kapituły Założycielskiej "Muzeum Ziemi Zakroczymskiej"
Zostanie to ogłoszone w sobotę 20 czerwca na uroczystościach związanych z akcją "Sprzątanie Wisły"
Zapraszam gorąco do wzięcia udziału w akcji.
Pan Burmistrz osobiście rozdaje rękawice i worki po czym idziemy wzdłuż brzegu i zbieramy śmieci tam zalegające.
Później jest festyn, pifko, kiełbaski i muzyczka.
Festyn na koszt miasta Zakroczym - of course.
Zbieramy się zawsze na terenie oczyszczalni ścieków na dole, (miejsca parkingowe są) i stamtąd ruszamy.
Pomysłodawcą jest pani Mira Stanisławska słynny inicjatorka Sprzątania Świata, działaczka polonijna z Australii.
Będzie kilku znanych artystów i kilka znanych postaci życia kulturalnego Polski. (żadnej polityki)
Zapraszam gorąco....

Ponieważ zbliża się również finalizacja olbrzymiego kontraktu w ekologii, nad którym pracowałem przez ostatnie 5 lat będę w końcu mógł zająć się czynnie wprowadzeniem w życie planu nakreślonego tu przed ponad rokiem....
To znaczy uruchomienie Stowarzyszenia i akcję legalnej zbiórki pieniędzy na opłacenie kancelarii, która się zajmie przygotowaniem zmiany ustawy.
Mam nadzieję, że ci co tak się tu "udzielali" w temacie - teraz pokażą, że nie tylko potrafią komentować ale też zrobić coś konstruktywnego i wezmą czynny udział w tych działaniach.

O terminie reaktywowania panelu dyskusyjnego i spotkaniu powiadomię z wyprzedzeniem co najmniej 2 tygodniowym aby każdy, kto ma w sercu nasz wspólny los znalazł chwilę i możliwość spotkania się i zainicjowania Stowarzyszenia ( potrzebne jest minimum 15 osób oraz składka na opłatę rejestracyjną). Sprawdzę aktualne koszty założenia i rejestracji i to też podam ogłaszając termin spotkania, o ile władze tego forum na to pozwolą.

Darz Dół !

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 131 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]