Teraz jest poniedziałek, 26 stycznia 2026, 10:02

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 02:10 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Przepraszam, czy "moderatorskość" to prostująca historię nie Polska racja? Czy taki niemiecki parch ma prawo wygłaszać swoje pseudokontestacje? A może jakąś , z vistu czerwoną kartkę temu osobnikowi spoza stada dać? Nie? Rozumiem ze wasza racja to srający wehrmachtowiec i szeregowiec tłukacy w wasze głowy Srerrer ! Niech żyje wasz prześladowca! Korzystając z okazji kol. a raczej tow. Ferrer obawiam się że zabrnęliście w ślepą uliczkę, bytujecie w Polsce a Twoje Drittes Reich zdechło. :) jak każdy militarny wysiłek Twojej srającej z niemieckiego - narodowego wysiłku - rzeszy ;) Chyba swoją nieuzasadnioną miłość u lokowałeś w pryszczatej NRD-owskiej dupie :) :) :) zmień mundur bo ten jest.... My , Polacy, robimy sobie z Ciebie grubą nieprzyzwoitość ...;) http://www.youtube.com/watch?v=N534o7gETE0 takie coś jeszcze chwila i z Katynia sobie zrobi swoja NRD owską szmirę

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 05:23 
Moderator
Moderator

eidechsenbund napisał(a):
Przepraszam, czy "moderatorskość" to prostująca historię nie Polska racja? Czy taki niemiecki parch ma prawo wygłaszać swoje pseudokontestacje? A może jakąś , z vistu czerwoną kartkę temu osobnikowi spoza stada dać? Nie? Rozumiem ze wasza racja to srający wehrmachtowiec i szeregowiec tłukacy w wasze głowy Srerrer ! Niech żyje wasz prześladowca! Korzystając z okazji kol. a raczej tow. Ferrer obawiam się że zabrnęliście w ślepą uliczkę, bytujecie w Polsce a Twoje Drittes Reich zdechło. :) jak każdy militarny wysiłek Twojej srającej z niemieckiego - narodowego wysiłku - rzeszy ;) Chyba swoją nieuzasadnioną miłość u lokowałeś w pryszczatej NRD-owskiej dupie :) :) :) zmień mundur bo ten jest.... My , Polacy, robimy sobie z Ciebie grubą nieprzyzwoitość ...;) http://www.youtube.com/watch?v=N534o7gETE0 takie coś jeszcze chwila i z Katynia sobie zrobi swoja NRD owską szmirę
eidechsenbund - słyszałem ostatnio, że zgwałciły cie żydowskie pedały, Bolało ?
Prawo czy lewo co z różnica ? i tak i tak jest do dupy.
Cytuj:
My , Polacy, robimy sobie z Ciebie grubą nieprzyzwoitość
Mów za siebie i nie utożsamiaj całej społeczności ze swoimi dziwnymi wizjami polityczno - ciul wie jakimi. Dla mnie jesteś zwykłym pajacem bo pajacujesz tutaj przed całą publicznością demonstrując "racje" tych "świetnych, fantastycznych, genialnych i nieomylnych" systemów politycznych. Nie mogę zrozumieć tylko jednego - jesteś kumaty widać, że nawet oczytany, lecz sprawiasz wrażenie człowieka ułomnego. Takiego, który nie umie czytać ze zrozumieniem, a raczej takiego, który nie potrafi wyciągać wniosków z historii. Trzymasz się jak rzep psiej dupy tego skrajnego prawicowstwa, a nie widzisz tego, że systemy tego typu (a raczej system) padł/padły w ciągu krótszego lub dłuższego czasu. Normalny człowiek wyniósł by z tego jeden wniosek - skoro jakiś system szybko padł to musi w praktyce być do dupy, ty tego nie potrafisz wywnioskować, albo nie dociera to do ciebie. Żyj sobie dalej w tej nacjonalistycznej bajce i odczep się od innych. Takich ludzi jak ty powinno się trzymać w zamkniętych rezerwatach (z resztą sam do tego dążysz). Ciekaw jestem w jakim czasie byście wyzdychali we własnym gnoju, bez współpracy z tymi innymi (lewaki, pedały itd.). Zapewne w myśl ideii "Polska dla Polaków" uniósł byś się honorem i konsekwentnie odmawiał jakiej kolwiek współpracy z tymi "nie polakami". I w czym tu widzisz sens ? W tym, żeby gnieździć się we wałsnym ideowym gettcie i prędzej czy później przekręcić się z "głodu" ? Zawsze uważałem i uważam nadal, że wszyscy ludzi o skrajnych poglądach mają porządnie nasrane we łbach, bo są fanatycznie nastawieni na jeden tok myślenia, nie znając pojęć takich jak "konsekwencje, korzyść, rozwój, kompromis, współpraca itp.", tylko "honor", który w obecnych czasach nie oznacza tyle co g....
I tak do twojej wiadomości : nie jestem ani za lewymi ani za prawymi, jestem po środku, a poglądy polityczne kształtuje sobie bazując, zarówno na poczynaniach i założeniach ideowych lewicy i prawicy. Nie istnieje u mnie pojęcie jedynego słusznego i dobrego systemu politycznego, bo każdy system ma swoje wady i zalety. Zawsze patrzę obiektywnie na dany system, starając się "wyłapać" tylko pozytywne cechy z tych systemów. Nie mam zamiaru powielać błędów innych.....

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 10:12 
Generał Broni
Generał Broni

Niech ktoś wyczyści wreszcie ten wątek. W sumie sprawa sztandaru nie jest tak naprawdę błahostką. Co prawda nie mamy żadnego wpływu na dalszy jego los jednak warto wymienić poglądy na ten temat.

Ostatnio edytowano niedziela, 24 maja 2009, 23:07 przez vincent_vega_69, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 11:04 
Moderator
Moderator

Cytuj:
Ignorancja, czepiactwo, pokazywanie kto jest ważny a kto ma stanąć w kącie, niezrozumienie tego co czytają i co piszą...
To jak inaczej gadać ze słupami ?
Cytuj:
Jest jeszcze parę "drobnych" uwag... Zły to przykład dla "kończynek
Z niego taki świeżak jak z koziej dupy trąba. Beszczelny banita recydywista, który po raz kolejny zamierza dać "czadu" na tym forum. U mnie miarka się dawno przebrała i skończyły się czasy pobłażania dla takich osobników. Jeżeli komuś się nie podoba taki system zarządzania forum przez moderatorów, to może się przenieść na inne forum. Nikt siłą tu nikogo nie trzyma.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 11:16 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

uaaaaaaaaaaaau! Niesamowicie zaciekawiły mnie Twoje egzotyczne poglądy! Wojtku, jak tu dyskutować z Twoimi "obiektywnymi argumentami"? :) Proponuję skasuj z tego wątku wszelkie offtopy ("śmierdzisz bolszewikiem" to też) i wszystko się jakoś ułoży :) Jak widzisz postrzeganie moich poglądów jest rozbiezne " śmierdzisz bolszewikiem" i "Trzymasz się jak rzep psiej dupy tego skrajnego prawicowstwa" więc jako kierownik domu wariatów, najbardziej doświadczony jego pensjonariusz, wykaz się mądrością, chyba że to też merde, tak jak honor....:):):)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 12:10 
Podporucznik
Podporucznik

Zaraz, zaraz bo odbiegamy od tematu.......... to ile za ten sztandar? Panowie! nie męczcie mnie ( czytając Wasze posty muszę używać sł. wyrazów obcych). Jedno na pewno jest pewne , forum powoli staje się miejscem przekomarzań, kłótni jakich pełno w radio czy telewizorni :n

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 12:27 
Generał Broni
Generał Broni

piecu napisał(a):
to ile za ten sztandar?

Czytaj ze zrozumieniem (też testy w podanych linkach), to będziesz wiedział, że cena wywoławcza wynosi 5000 euro.

piecu napisał(a):
czytając Wasze posty muszę używać sł. wyrazów obcych

Na edukację nigdy nie jest za późno. :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 15:49 
Podporucznik
Podporucznik

Widzę, że znak zapytania działa na Ciebie jak płachta na byka. Są pytania na, które nie musisz odpowiadać, bo te pytania odpowiedzi nie oczekują. Cytujesz tekst urwany z kontekstu, a przyszło Ci do głowy ,że jest to pytanie retoryczne?, no ale na edukację nigdy nie jest za póżno.
:pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 19:55 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

piecu napisał(a):
Zaraz, zaraz bo odbiegamy od tematu.......... to ile za ten sztandar? Panowie! nie męczcie mnie ( czytając Wasze posty muszę używać sł. wyrazów obcych). Jedno na pewno jest pewne , forum powoli staje się miejscem przekomarzań, kłótni jakich pełno w radio czy telewizorni :n

Może trzeba niektórym "kury szczać prowadzać" a nie zabierać głosu na tym forum?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 21:16 
Podporucznik
Podporucznik

Szofer napisał(a):
piecu napisał(a):

Może trzeba niektórym "kury szczać prowadzać" a nie zabierać głosu na tym forum?

No to jazda panie szofer ty będziesz pierwszą

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 24 maja 2009, 22:58 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No to jazda panie szofer ty będziesz pierwszą[/quote]

To nie było do Ciebie.... :piwo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 25 maja 2009, 12:51 
Generał Brygady
Generał Brygady

Będąc dzieckiem zastanawiałem się czego Szwedzi nam nie zwrócili dzieł Kopernika i innych zrabowanych dóbr kultury ? Cóż taki jest świat i inaczej nie będzie,daliśmy sobie zrabować to już nasz problem ,takie jest odwieczne prawo dżungli ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 25 maja 2009, 14:31 
Główny Administrator
Główny Administrator

Panowie jest środek sezonu poszukiwawczego, a Wy tu takie rzeczy wypisujecie.
Prosze kompleksy leczyc gdzie indziej.
Jest informacja o sztandarze i oburzające jest to, że nie chca go zwrócić.
Sztandar to nie samochód i stanowi dziedzictwo narodowe zrabowane po bandycku i niemcy zostali zobowiązani do zwrotu wszelkich dóbr zrabowanych w krajach okupowanych i podbitych.
Ferrer spodziewałem się po Tobie zachowania z klasą i zawiodłem się więc dostajesz kartonik jako prysznic, może ochłodzi.
Awatarek tez nie pasuje do regulaminu forum więc znika :)
Kolega z jaszczurką jako, że nie potrafi uszanować gospodarza i natręctwem mola pcha się gdzie go nie chcą zostaje zbanowany.
FDJ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 maja 2009, 09:03 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Szkoda, a taka fajna rozpierducha była. Juz każdy z każdym brał się za łby. Ech, prawie jak na starym "Brytanie"...
Zdrav!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 maja 2009, 09:07 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Cytuj:
Chorągiew, przedwojenna własność krakowskiego Muzeum Czynu Niepodległościowego, została zagrabiona przez hitlerowców z elitarnej gwardii Adolfa Hillera "SS Leibsrandarte", ale obecny właściciel na razie nie zamierza jej zwrócić. "Dziennik Polski" pisze, że muzeum bezskutecznie próbowało dojść z nim do porozumienia.

Ja pier... - Leibsrandarte - jaka fajna literówka!
Brawo koledzy dziennikarze! :1 :piwo :piwo :piwo

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]