eidechsenbund napisał(a):
Przepraszam, czy "moderatorskość" to prostująca historię nie Polska racja? Czy taki niemiecki parch ma prawo wygłaszać swoje pseudokontestacje? A może jakąś , z vistu czerwoną kartkę temu osobnikowi spoza stada dać? Nie? Rozumiem ze wasza racja to srający wehrmachtowiec i szeregowiec tłukacy w wasze głowy Srerrer ! Niech żyje wasz prześladowca! Korzystając z okazji kol. a raczej tow. Ferrer obawiam się że zabrnęliście w ślepą uliczkę, bytujecie w Polsce a Twoje Drittes Reich zdechło. :) jak każdy militarny wysiłek Twojej srającej z niemieckiego - narodowego wysiłku - rzeszy ;) Chyba swoją nieuzasadnioną miłość u lokowałeś w pryszczatej NRD-owskiej dupie :) :) :) zmień mundur bo ten jest.... My , Polacy, robimy sobie z Ciebie grubą nieprzyzwoitość ...;)
http://www.youtube.com/watch?v=N534o7gETE0 takie coś jeszcze chwila i z Katynia sobie zrobi swoja NRD owską szmirę
eidechsenbund - słyszałem ostatnio, że zgwałciły cie żydowskie pedały, Bolało ?
Prawo czy lewo co z różnica ? i tak i tak jest do dupy.
Cytuj:
My , Polacy, robimy sobie z Ciebie grubą nieprzyzwoitość
Mów za siebie i nie utożsamiaj całej społeczności ze swoimi dziwnymi wizjami polityczno - ciul wie jakimi. Dla mnie jesteś zwykłym pajacem bo pajacujesz tutaj przed całą publicznością demonstrując "racje" tych "świetnych, fantastycznych, genialnych i nieomylnych" systemów politycznych. Nie mogę zrozumieć tylko jednego - jesteś kumaty widać, że nawet oczytany, lecz sprawiasz wrażenie człowieka ułomnego. Takiego, który nie umie czytać ze zrozumieniem, a raczej takiego, który nie potrafi wyciągać wniosków z historii. Trzymasz się jak rzep psiej dupy tego skrajnego prawicowstwa, a nie widzisz tego, że systemy tego typu (a raczej system) padł/padły w ciągu krótszego lub dłuższego czasu. Normalny człowiek wyniósł by z tego jeden wniosek - skoro jakiś system szybko padł to musi w praktyce być do dupy, ty tego nie potrafisz wywnioskować, albo nie dociera to do ciebie. Żyj sobie dalej w tej nacjonalistycznej bajce i odczep się od innych. Takich ludzi jak ty powinno się trzymać w zamkniętych rezerwatach (z resztą sam do tego dążysz). Ciekaw jestem w jakim czasie byście wyzdychali we własnym gnoju, bez współpracy z tymi innymi (lewaki, pedały itd.). Zapewne w myśl ideii "Polska dla Polaków" uniósł byś się honorem i konsekwentnie odmawiał jakiej kolwiek współpracy z tymi "nie polakami". I w czym tu widzisz sens ? W tym, żeby gnieździć się we wałsnym ideowym gettcie i prędzej czy później przekręcić się z "głodu" ? Zawsze uważałem i uważam nadal, że wszyscy ludzi o skrajnych poglądach mają porządnie nasrane we łbach, bo są fanatycznie nastawieni na jeden tok myślenia, nie znając pojęć takich jak "konsekwencje, korzyść, rozwój, kompromis, współpraca itp.", tylko "honor", który w obecnych czasach nie oznacza tyle co g....
I tak do twojej wiadomości : nie jestem ani za lewymi ani za prawymi, jestem po środku, a poglądy polityczne kształtuje sobie bazując, zarówno na poczynaniach i założeniach ideowych lewicy i prawicy. Nie istnieje u mnie pojęcie jedynego słusznego i dobrego systemu politycznego, bo każdy system ma swoje wady i zalety. Zawsze patrzę obiektywnie na dany system, starając się "wyłapać" tylko pozytywne cechy z tych systemów. Nie mam zamiaru powielać błędów innych.....