mofinar napisał(a):
i tu masz rację, gdy był bym policjantem, karałbym gówniaży nie miłosiernie za bezmyślną i brawurową jazdę, pierd... nych kierowców tirów-dlaczego? bo gnoje myślą że im większy tym silniejszy i szybszy <i>wulgaryzm</i>, dlaczego tak piszę??? bo byłem świadkiem jak taki grisza <i>wulgaryzm</i>ł potężny wojskowy samochód w drobny mak ( bo się gnojowi przysnęło podczas jazdy bo terminy gonią), nie żałuję tych skórwysynów jak giną-to pewnie na własne życzenie
żałuję tylko ich rodziców
żałuję rodziców którzy stracili swoje dzieci przez tych gnoi (film mocno do mnie trafił)
Polska jest krajem gdzie olewa się prawo
śmierć za śmierć, publicznie bym rozstrzeliwał gnoi za bezmyślną tragedię na wzór Chin na stadionach ( choć Chiny to zły przykład)
żal tych pseudo kierowców w ogóle do mnie nie trafia
co z tego, skoro dziecko nie żyje, skarb każdego rodzica, zabiłbym gnoja
Przyznaję rację...
Problem polega na tym że na takiego gnoja trafia równie chciwy pracodawca... On od niego wymaga a on czuje się zobowiązany.... bo straci pracę, być może pierwszą w swoim życiu... i nie utrzyma rodziny... Byłeś kierowcą tira?
P.s.
Byłem świadkiem nie raz... że nie Grisza... a Heniek, Zdzisiek lub inny Andrzej, i nie w TIRze a w normalnym aucie na naszych polskich drogach, zachowują się na drodze w sposób proszący się o "kulę w łeb"... Często te "Zdziśki" śmigają jak wariaci z dziećmi na tylnym siedzeniu i z żoną u boku.... ale za to dzieci w fotelikach :mg: Więc nie ma co ty generalizować...
Brak świadomości ....ot i tyle. Prawo dżungli.... słabe jednostki zginą wzmacniając społeczeństwo... szkoda tych tylko co zginą przez nich :(