hajtman napisał(a):
Sposób prowadzenia sondy przez Mistrza mnie połozył :( Ile mógł ominąć :que
Wygląda na to,że Kocio zakłada Prywatnie Stowarzyszenie,gdzie jak za Komuny cyt.."Kto nie z Nami to Przeciwko Nam..." :n
czyli wąskie stowarzyszenie :n Ile wpisowe?
A najbardziej mnie zabolało brak jakichkolwiek słów, o stowarzyszeniu poszukiwaczy ołowiu,czy jak to tam zwał kiedyś :que
Sytuacja ciekawie się rozwija,jak tak dalej pójdzie to tylko Kocio będzie miał monopol na wydawanie zezwoleń :que
Jako jedyny,który pierwszy raz wziął wykrywacz do ręki,przed TV i oświecił "ciemny Lud" :que
Sam jeszcze nie obejrzałem tego materiału ale skomentuję Twoją odpowiedź bo mnie najbardziej rozbawiła.
Może zrób coś poza wyciąganiem tak idiotycznych wniosków z tego co ktoś robi lub próbuje robić w celu ulżenia również Tobie...
Zwróć uwagę, że powoli przenikasz do kilku lub kilkunastu osób, które tylko komentują złośliwie i co by ktoś nie zrobił to zawsze uważają że źle zrobił albo, że mógł lepiej....
Ale sami nic nie robią bądź udają, że coś zrobią.
Jak by ci wszyscy mądrale przeczytali mój anons początkowy z tego wątku to by nie pytali czemu nie było o tym lub o tym..........
Powtórzę więc - to jest początek, rzucone hasło. Kolejne odcinki, mają być o konkretach,na pewno w odcinku o patentach na omijanie ustawy wspomnimy o akcji ołów z pól..... bo z fikcji stała się prawdziwą akcją z niezłymi wynikami.....
Będą też zapraszane osoby do programu.
Bardzo proszę, zgłaszajcie się na priva jak chcecie jakąś mądrą radą wspomóc lub macie dobry pomysł na to jak ma wyglądać ( twoim zdaniem) treść ustawy lub temat poszukiwaczy. Chętnie cię pokażemy.
Czekam
.
.
.PS: A co do prowadzenia sondy to możemy się zmierzyć.....gdzieś na jakimś poletku o browarek......
Nie byłeś najwyraźniej na Duchowiźnie i nie wiesz że tam wszystko porośnięte jest jeżyną płożącą...............