Teraz jest sobota, 7 lutego 2026, 01:40

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 07:46 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Co do bana to chyba byl kiedy rekordzista... Szczera_prawda czy cos takiego 3h na forum i banicja.

Co do programu niestety nie udalo mi sie objezec. Jednak filmki zrobione przez kocia spodobaly mi sie ;) Niestety programu o poszukiwaczach nie udalo mi sie zlapac. Poczekam moze trafi na youtube.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 17:36 
Podpułkownik
Podpułkownik

wy tu gadu gadu a może ktoś by wrzucił na you tuba albo gdzies indziej
bo strona z TVP nie odtwarza u mnie

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 21:10 
Porucznik
Porucznik

może zamiast wrzucać na youtube'a lepiej zapodać linka do sklepu, gdzie można nabyć oryginalny system operacyjny ...

U mnie wszystko działa.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 21:53 
Moderator
Moderator

Ta-dam !!!! bozyszcze tłumow ....oto on .... Kocio :666

http://www.youtube.com/watch?v=V__U2htdlw0

P.S. Warkon, legalnosc systemu nie ma tu nic do rzeczy, a jedynie ma znaczenie szybkość transmisji plus kodeki.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 23:06 
Moderator
Moderator

Sposób prowadzenia sondy przez Mistrza mnie połozył :( Ile mógł ominąć :que
Wygląda na to,że Kocio zakłada Prywatnie Stowarzyszenie,gdzie jak za Komuny cyt.."Kto nie z Nami to Przeciwko Nam..." :n
czyli wąskie stowarzyszenie :n Ile wpisowe?
A najbardziej mnie zabolało brak jakichkolwiek słów, o stowarzyszeniu poszukiwaczy ołowiu,czy jak to tam zwał kiedyś :que
Sytuacja ciekawie się rozwija,jak tak dalej pójdzie to tylko Kocio będzie miał monopol na wydawanie zezwoleń :que
Jako jedyny,który pierwszy raz wziął wykrywacz do ręki,przed TV i oświecił "ciemny Lud" :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 23:15 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Cytuj:
A najbardziej mnie zabolało brak jakichkolwiek słów, o stowarzyszeniu poszukiwaczy ołowiu,czy jak to tam zwał kiedyś

Chodzi ci o "Ołów z pol mniejszy bol"?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 16 czerwca 2009, 23:26 
Główny Administrator
Główny Administrator

Programik ok :) Brawo Kocio :1
Z tym, że nie mamy problemu z archeologami tylko z urzędasami w stylu WKZ.
Archeolog nie może nam niczego zabronić ani nakazać a w WKZ ma jeszcze bardziej przesrane niż my poszukiwacze bo dokumentacja z wykopalisk jest jak ustawa skarbowa :)
której na koniec WKZ może nie przyjąć.
Każdy orze jak może więc szerokiej drogi Kocio tylko pamiętaj, iz wciągając w coś ludzi bierzesz za nich odpowiedzialność.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 czerwca 2009, 01:03 
Moderator
Moderator

Le.I.G.18 & Inez napisał(a):
Cytuj:
A najbardziej mnie zabolało brak jakichkolwiek słów, o stowarzyszeniu poszukiwaczy ołowiu,czy jak to tam zwał kiedyś

Chodzi ci o "Ołów z pol mniejszy bol"?

Dokładnie o to przyjacielu,z ust mi to wyjąłeś?Czy taka szczytna akcja i przeprowadzona z takim rozmachem ,została tak po prostu zapomniana,pominięta milczeniem :que Nie może to być :(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 08:28 
Generał Broni
Generał Broni

hajtman napisał(a):
Sposób prowadzenia sondy przez Mistrza mnie połozył :( Ile mógł ominąć :que
Wygląda na to,że Kocio zakłada Prywatnie Stowarzyszenie,gdzie jak za Komuny cyt.."Kto nie z Nami to Przeciwko Nam..." :n
czyli wąskie stowarzyszenie :n Ile wpisowe?
A najbardziej mnie zabolało brak jakichkolwiek słów, o stowarzyszeniu poszukiwaczy ołowiu,czy jak to tam zwał kiedyś :que
Sytuacja ciekawie się rozwija,jak tak dalej pójdzie to tylko Kocio będzie miał monopol na wydawanie zezwoleń :que
Jako jedyny,który pierwszy raz wziął wykrywacz do ręki,przed TV i oświecił "ciemny Lud" :que

Sam jeszcze nie obejrzałem tego materiału ale skomentuję Twoją odpowiedź bo mnie najbardziej rozbawiła.

Może zrób coś poza wyciąganiem tak idiotycznych wniosków z tego co ktoś robi lub próbuje robić w celu ulżenia również Tobie...
Zwróć uwagę, że powoli przenikasz do kilku lub kilkunastu osób, które tylko komentują złośliwie i co by ktoś nie zrobił to zawsze uważają że źle zrobił albo, że mógł lepiej....
Ale sami nic nie robią bądź udają, że coś zrobią.
Jak by ci wszyscy mądrale przeczytali mój anons początkowy z tego wątku to by nie pytali czemu nie było o tym lub o tym..........

Powtórzę więc - to jest początek, rzucone hasło. Kolejne odcinki, mają być o konkretach,na pewno w odcinku o patentach na omijanie ustawy wspomnimy o akcji ołów z pól..... bo z fikcji stała się prawdziwą akcją z niezłymi wynikami.....

Będą też zapraszane osoby do programu.
Bardzo proszę, zgłaszajcie się na priva jak chcecie jakąś mądrą radą wspomóc lub macie dobry pomysł na to jak ma wyglądać ( twoim zdaniem) treść ustawy lub temat poszukiwaczy. Chętnie cię pokażemy.
Czekam
.
.
.PS: A co do prowadzenia sondy to możemy się zmierzyć.....gdzieś na jakimś poletku o browarek......
Nie byłeś najwyraźniej na Duchowiźnie i nie wiesz że tam wszystko porośnięte jest jeżyną płożącą...............

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 09:35 
Moderator
Moderator

Masz racje Kocio,byłem nadmiernie uszczypliwy. ;)
Jeżeli będą ,dalsze to powodzenia.Pozdrawiam :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 19:28 
Generał Broni
Generał Broni

hajtman napisał(a):
Masz racje Kocio,byłem nadmiernie uszczypliwy. ;)
Jeżeli będą ,dalsze to powodzenia.Pozdrawiam :1

Never mind !!!

Ale jakbyś chciał coś dobrego dla sprawy zrobić to - jak już będzie zarejestrowane stowarzyszenie to byś mógł w Waszym rejonie uruchomić oddział.......(filję stowarzyszenia)
Przecież jest tam masa poszukiwaczy...........

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 20:44 
Moderator
Moderator

Kocio napisał(a):
Przecież jest tam masa poszukiwaczy...........

E,no nie bardzo...kilku nas jest,masa całkowita wszystkich to gdzies tak z 600 kg poszukiwaczy ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 21:15 
Moderator
Moderator

chudzinki :( to pewnie od łażenia po krzywym, nażryjta się kiedy tych oscypków z marmeladą...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 czerwca 2009, 21:18 
Moderator
Moderator

eme5 napisał(a):
chudzinki :( to pewnie od łażenia po krzywym, nażryjta się kiedy tych oscypków z marmeladą...

Taa-zwłaszcza z marmeladą....toż to 100% gwarantowanej biegaczki,która doprowadzić może do odwodnienia-a to skutkuje utratą masy :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 22 czerwca 2009, 17:00 
Generał Broni
Generał Broni

Obejrzałem ten odcinek i nie do końca jestem zadowolony. Ale co robić? Nie ja decyduję o montażu. Materiału było więcej i więcej konkretnej treści.
Mam nadzieję wykorzystać to w kolejnych odcinkach.
Będę próbował zorganizować, pod koniec czerwca 2009, spotkanie założycielskie dla wszystkich, którzy chcą się przyłączyć i pomóc w temacie zmiany ustawy.
Ponieważ potrzebne jest minimum 15 osób pełnoletnich i zdolnych do czynności prawnych byłoby fajnie gdyby osoby zainteresowane zgłaszały się do mnie na priva.
Do stowarzyszenia już istniejącego może przystąpić się każdy - nawet niepełnoletni obywatel bez specjalnych rygorów co do daty przybycia. Można nawet drogą pocztową ale zebranie założycielskie musi liczyć minimum15 osób,dlatego zapraszam do założenia stowarzyszenia osoby z Warszawy lub okolic by osób, które miały by specjalnie dojechać nie narażać na koszty dojazdu.
Oczywiście wszyscy, nawet z najdalszych zakątków Polski będą mile widziani i będą uczestniczyć w demokratycznych wyborach do władz stowarzyszenia na pierwszą kadencję.
Zachęcam do przybycia bo wiadomo, że założyciele w jakiś tam sposób zapiszą się na kartach historii Poszukiwaczy Skarbów.

Postaram się do środy 24 06 2009 podać proponowane miejsce i datę spotkania.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]