Teraz jest wtorek, 26 sierpnia 2025, 10:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 4 lipca 2009, 20:05 
Porucznik
Porucznik

Byłem ostatnio w terenie ;) Na początku miałem problemy z namierzaniem, ale nie było najgorzej. Bardzo mi się podobało chodzenie po okopach, tam gdzie 5900 wył jak głupi od śmieci tm był cicho i tylko momentami dawał sygnały na 20. Skrzynka od granatów Grw 8cm dawała sygnał na 100. Ogólnie dobrze się chodzi, jedyne co mnie wkurzało to ta gumowa rączka, dłoń się poci, no i po dłuższym chodzeniu ręka troche boli :) . Z krzakami nie było problemów, często zachaczałem i się nie wzbudzał. Często trzeba było stroić do gruntu, ale to da się przeżyć. No i na koniec pytanko... Jaki sygnał daje na duże przedmioty zakopane na dużych głebokościach? Bo np. ta skrzynka leżała dość płytko (ok 50cm)

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Pytanie do użytkowników Tm 808
PostNapisane: poniedziałek, 25 listopada 2013, 23:58 
Szeregowy
Szeregowy

Temat stary ale nikt nie napisał, a ktoś znowu szuka i nic nie znajdzie. Jak trafisz zakop, bądż schowek sygnał będzie głośny jak byś nad puszką od piwa przeszedł, a wskazóweczka wychyli się ledwo na 10. Wtedy kopiesz dół minimum 1.5 m w głąb. Możliwe że nabyłeś już to doświaczenie, i miło wspominasz emocje z tym związane.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]