Wars98 napisał:
Cytuj:
Moje pytania do Ciebie:
1. Ile lat/miesięcy istnieje Towarzystwo Miłośników Militariów?
2. Co Towarzystwo Miłośników Militariów zrobiło dla poszukiwaczy?
3. Dlaczego chcesz występować w imieniu poszukiwaczy?
4. Dlaczego sam sobie przeczysz pisząc: "jestem eksploratorem historii i przewodniczącym Towarzystwa Miłośników Militariów" i jednocześnie: "Nie jestem związany z żadną konkretną grupą"?
Według mnie jesteś niewiarygodny. Szczególnie dopóki nie udzielisz odpowiedzi na powyższe pytania.
Pozdrawiam
wars98
Szanowny Kolego
Ad1 Działamy od 2006r.
Ad2 NIIIIIIIIIIIIIIIC ! - właśnie o to chodzi . Sam mogę sobie pisać w swoim i kilkunastu osób imieniu petycje, pytania, oceny prawne. Jestem skazany na NIEPOWODZENIE !
Ad3 Nigdy nie uzurpowałem sobie prawa do występowania w imieniu poszukiwaczy. Moje odezwy miały jednak swój elektorat i zależało mi na włożeniu kija w mrowisko ( w tym pozytywnym sensie). Przewidziałem taki zarzut - pisałem o tym w jednym z pierwszych postów na PS.
Są trzy dowody, które mogę przedstawić jako argument moich czystych intencji :
1. wezwałem m.in. Ciebie do objęcia wątku jaki sobie życzysz na stronie pasjonacihistorii.pl ( czyż zrobiłbym to , gdybym uznawał cię za wroga ? wręcz przeciwnie, jak już pisałem , szanuję to co robiłeś Ty, a czego wielu z nas nie zrobiło !)
2. we wszystkich postach ( ok. w większości ) określam siebie jako tymczasowego koordynatora akcji
3. dowód najważniejszy - już dziś deklaruję swoją natychmiastową rezygnację z prac na rzecz federacji środowisk, jeśli tylko dacie temu wyraz, jako argument mówiący o tym,że jestem osobą dzielącą naszą społeczność co może uniemożliwić konsensus !