Teraz jest poniedziałek, 25 sierpnia 2025, 20:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: jaki wykrywacz najbardziej ergonomiczny?
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 13:19 
Pułkownik
Pułkownik

Witam
Jestem szczęśliwym posiadaczem Ace 250, co prawda mam zamiar zmienić na inny, lecz powodem nie jest jak napisał kolega:

{Ten sprzęt miał być tani jak barszcz, do zabawy dla amerykańskich dzieci na plaży w przerwie między pływaniem w kółku a lepieniem zamku z piachu, a nie do ciężkiej orki.}

tylko chęć penetrowania głębszych obszarów. Z całą pewnością stwierdzić mogę ,że ace nadaje się do ciężkiej orki, co wypróbowałem w praktyce. Nigdy po takiej "orce " nie odczuwałem skutków przesunięcia środka ciężkości, ba nawet tego nie zauważyłem. W tym przedziale cenowym sądzę, że Ace 250 jest optymalnym wyborem który przyniesie dużo radości /pod warunkiem, że zostanie przemalowany/. :lol: :D :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 13:36 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Witam,

Kolekcjoner 3000 a jakie miałeś inne wykrywacze w swoich rękach żebyś mógł swojego ACE250 do nich porównać?

Pozdrawiam
Taktyk

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 14:08 
Pułkownik
Pułkownik

Taktyk napisał(a):
Witam,

Kolekcjoner 3000 a jakie miałeś inne wykrywacze w swoich rękach żebyś mógł swojego ACE250 do nich porównać?

Pozdrawiam
Taktyk

Przecież nie porównuje :?
Polecam to co sprawdziłem osobiście. :1
A w rękach oprócz ace tylko ultra i proxima po perę godzinek {też fajne ale kolorystyka nie ta :lol: }
Pozdrawiam
Kolekcjoner 3000

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 14:31 
Podporucznik
Podporucznik

Brzęczyszczykiewicz napisał(a):
Ten sprzęt miał być tani jak barszcz, do zabawy dla amerykańskich dzieci na plaży w przerwie między pływaniem w kółku a lepieniem zamku z piachu, a nie do ciężkiej orki...

O jak tak doskonale znales zamiary pana Garretta to zapewne nie sprawi Ci najmniejszej trudnosci pokazania w sieci jakiegos anonsu o majacym sie pojawic ACE 250 w wymowie zgodnego z duchem Twojej wypowiedzi ?

Ostatnio przy poszukiwaniu na czas na treningowym poletku, na spotkaniu http://www.detektorysci.pl czlowiek z ACE 250 zajal pierwsze miejsce i pokonal sporo innych wykrywek, nie wspomne ze ACE czesto goscily w czolowce, co nie przeszkadza ze dzieci tez sobie z nim znakomicie radza :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 19:29 
Generał Broni
Generał Broni

witam.jak ktoś ma wątpliwości co moze ace250,to zapraszam na osobiste spotkanie.oczywiście że nie wszystkich chetnych jednocześnie.posiadam gti2500,który stoi w kącie i jest tylko okazjonalnie uruchamiany[na specjalne okazje].

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 5 października 2010, 21:09 
Podporucznik
Podporucznik

Nemo, a czy muszę Ci udowadniać, że aparacik fotograficzny z obiektywem o średnicy 2mm nie jest aparatem do profesjonalnych zadań, albo że Nissan Micra jest samochodzikiem miejskim?
Chyba nie...
I co z tego że robiąc zdjęcie komórką można wygrać konkurs fotograficzny a Micrą objechać świat dokoła? Coś to zmienia w kwestii przeznaczenia tych urządzeń (rynku docelowego)?
Czy wiertarką za 35 zł z hipermarketu w zestawie z chińską widią nie wywiercisz otworów w ścianie? W takim razie po co istnieją produkty takich firm jak Makita czy Hilti? Idioci je kupują?

Ludzie, czytajcie to co się pisze ze zrozumieniem. Ja osobiście nie widzę powodu, żeby się na temat ACE wypisywać po raz kolejny, bo już to wiele razy robiłem i pomiary obciążenia i testy zasięgu w glebie też, i były określone wnioski Jak komuś zależy, to znajdzie. A jeśli ktoś wie swoje, bo lepiej się z tym czuje, to nie mam nic przeciwko.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]