draven85 napisał(a):
Czyli ta cewka w standardzie, którą dają w V.. to właśnie Eclipse DFX 9.5 od DFXa tylko trochę odmłodzona :?
Tak jest. To wersja tzw."krzyżowa", z którą bywały kiedyś problemy. Ta konstrukcja ma już parę lat, więc przypuszczam, że White's zdążył się z tymi problemami uporać.
Przy okazji zauważyłem, że z oferty wiadomego sklepu znikła wersja DFX300 (czyli ta z cewką 12"), a powrócił E-Series.
zdzich napisał(a):
Witam . Ja też miałem F 75, a obecnie MXT Tracker i nie żałuje zamiany .Renald jak spisuje się wielotonowa sygnalizacja w trybie Relic bo nie wiem czy kupić PRO czy zostać przy obecnej ?
Nie chcę Cię Zdzichu wprowadzić w błąd, bo nie chodziłem na MXT Tracker i nie wiem jak to u niego wygląda. Ale wydaje mi się, że pod tym względem nic się w Pro nie zmieniło: 7 tonów dostępnych jest w "Coin&Jewelry", w "Relict" są (i chyba były?) 2.
Nie wyobrażam sobie używania Relic'ta bez tej prostej identyfikacji dźwiękowej. Przynajmniej, gdy chodzi o kolor i nasze górnośląskie pola, w 50% składające się z żelaza i szlaki :) . Z drugiej strony te 2 dźwięki w zupełności mi wystarczają, ponieważ resztę informacji dostaję na wyświetlaczu. Jestem raczej wzrokowcem, dlatego preferuję tego rodzaju formę przekazu.
ROMULUS napisał(a):
z czystym sumieniem mogę Wam polecić cewkę D2 .
Jestem zdecydowany tą cewkę kupić. Barierą jest niestety cena we wiadomym sklepie. Jedyne wyjście to eBay i USA :(.