endriu624 napisał(a):
Niestety kanarek ACE 250 dalej będzie kultowy, EuroACE jest niestety nie dopracowany do końca a cewka DD poprawiła tylko zasięg, gorzej jest z ID i maskowaniem żelaza.Widać cewka DD nie służy kanarkowi w maskowaniu żelaza.Czekam teraz na nową wykrywkę po sprzedaży mojego EuroACE i pierwsze testy przeprowadzę w sprawdzeniu maskowania żelaza [monetka pod gwoździem ] Testy w internecie w maskowaniu żelaza nie są wiarygodne dla mnie, bo w glebie kolor zawsze jest pod śmieciami głębiej położony .
Pytałem znajomych biegających od 100 lat[z wszelkimi wykrywkami] ---czy zdarzyła im się kombinacja typu moneta na gwoździu /moneta pod gwoździem\moneta w odległości 1-5 cm od gwoździa
Odpowiedz .....nie :666 Dodam tylko że mi się też to nie zdarzyło.
Wieże że na forum znajdzie się zaraz parę osób które kopią tylko wśród gwoździ drucików i igiełek od strzykawek :666 i takie rozróżnianie jest im niezbędne ,ale w "realu"
największe prawdopodobieństwo trafienia takiej kombinacji występuje na filmikach zamieszczanych YT
Ace to Ace o jego wadach i zaletach pieśni już przy ogniskach śpiewane są a w słowach nic o maskowaniu żelaza :lol: :h