tomekb napisał(a):
Co to za mądrala ten Wars napiszcie coś o nim. Że to warsiawiak to widzę, ale to tłumaczy tylko jego arogancję, a nie głupotę
Mówisz , masz.Wars to taki idiota co to siedzi w papierkach.Jak jakiś debil powysyłał źle kwity na wydobycie sztuga to Wars to wyprostował.(mam nadzieję że niejaki Lipek mnie nie zbanuje tylko poda nazwisko bądź nicka debila , bo Baaaaaardzo dobrze debila zna).Tak ze gdybyś kiedyś kolego potrzebował jakiś papier na wydobycie to Wars akurat ma to w malutkim , dolnym paluszku.
Blitz45 napisał(a):
wars98 napisał(a):
Spodziewam się, że koniec końców żadna z ciężarówek nie zostanie wydobyta, bo i po co?
w takim razie nie rozumiem, po co wydzwaniasz do UM? :lol: :lol: :lol:
Może by tak CMM zajeło się tym co do nich nalezy a nie "uszczęśliwianiem na siłę" MBP złomem z zalewu.
Jak do tej pory to CMM wychrzania większosć kłopotliwych eksponatów typu jachty Opty czy Dal (dla niewtajemniczonych podam ze na jachcie Opty kpt Leonid Teliga samotnie opłynął Ziemie (za swoja kasę a nie za kasę PRL) a jacht Dal był pierwszym polskim jachtem który przepłynął przez Atlantyk i to też z prywatnych środków i to jeszcze przed wojna.
A CMM to przypadkiem nie Centralne Muzeum Morskie?Bo Zalew to ani morski ani centralny.Za komuny to fakt , był jak Zatoka Gdańska ale teraz to juz śródlądzie.Więc na beret tracą kasę na Zalew.Mało to na Zatoce wraków? No chyba ze centralna działalnoscia CMM jest to :(w linku np wynajecie Daru Pomorza dla bydła na konferencje , wiem , wiem , wiem , Dar nalezy utrzymac ale chyba nie w ten sposób?)
http://www.cmm.pl/oferta.php?main=info&mid=66&lang=pl_Stankiewicz , Macaj , Borchardt to chyba sie w grobach przewracają.
Pozdrawiam