Teraz jest czwartek, 25 grudnia 2025, 12:06

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Teknetics Delta 4000
PostNapisane: wtorek, 10 stycznia 2012, 12:23 
Porucznik
Porucznik

WALBUR napisał(a):
kaaktus napisał(a):
cehaigrek napisał(a):
kaaktus napisał(a):
możesz dyskryminację podciągnąć na folie

Zdajesz sobie sprawe co wtedy tracisz, prawda?

Tracę małe sreberka i starte boratynki ale już ostatnio miałem dość pustych blaszek i czasem zaciągałem pod folie, więcej nic nie tracisz bo złoto jest powyżej.

Wycinając folie nie tracisz sreberek a złoto,boratynki to mi wyświetla powyżej 68,srebro od 78 do prawie 90--mi się wydaje kolego że coś tu czarujesz?
xxxmisiek555 ostatnio w niedziele czułość dałem na maxa,nawet stabilnie chodził,myślę że to deszcze sprawiły i w mokrym gruncie jest stabilniejszy .

Tracisz i nie jest to tylko moja opinia mam miejscówkę gdzie zawsze mówią kop folię bo są małe denarki srebrne to kopię i wyłażą starte boratynki dają sygnał na folie, chodzi o monety na pograniczu zasięgu kopiąc folię w wspomnianej miejscówce wykopałem ok 10 boratynek z jednego wypadu wszystkie nie czytelne do tej pory raczej nie kopię foli, chyba że jest to wyjątkowa miejscówka.

Wszystko zależy czy masz czas, jaka miejscówka i jaka konkurencja, :D ostatnio skupiłem się na drobiazgach to kopałem i kopałem a kolega w tym czasie miał już kilkaset metrów w butach i parę ładnych fantów, i tak można se pisać i pisać bo jest jeszcze wydajność która wywraca do góry nogami skuteczność.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 10 stycznia 2012, 20:05 
Chorąży
Chorąży

Tracisz i nie jest to tylko moja opinia mam miejscówkę gdzie zawsze mówią kop folię bo są małe denarki srebrne to kopię i wyłażą starte boratynki dają sygnał na folie, chodzi o monety na pograniczu zasięgu kopiąc folię w wspomnianej miejscówce wykopałem ok 10 boratynek z jednego wypadu wszystkie nie czytelne do tej pory raczej nie kopię foli, chyba że jest to wyjątkowa miejscówka.

Wszystko zależy czy masz czas, jaka miejscówka i jaka konkurencja, :D ostatnio skupiłem się na drobiazgach to kopałem i kopałem a kolega w tym czasie miał już kilkaset metrów w butach i parę ładnych fantów, i tak można se pisać i pisać bo jest jeszcze wydajność która wywraca do góry nogami skuteczność.[/quote]

kaaktus-czy masz Deltę,bo ja mam i sygnału na folie nie wycinam a to z tego względu że pokazuje folie a może być złoto,dużo się już nakopałem tych sygnałów ale sreberka w zakresie foli jeszcze nie wykopałem ,sam jestem ciekaw czy ktoś Deltą na foli znalazł sreberko a jak znalazł to niech napisze,wtedy może bardziej będę miał ochotę kopać na foli.

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 11 stycznia 2012, 14:23 
Porucznik
Porucznik

Z deltą chodziłem jeden sezon, drugi sezon z omegą odczyty maja identyczne jak dla mnie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 18 stycznia 2012, 13:16 
Kapral
Kapral

Zrobiłem parę testów z deltą na złoto. Małe złotka wychodzą od 42 większe 56-58 więc wycinając folie tracimy też fanty ze złota. Jeszcze jedno zasięg na malutki złoty kolczyk przy czułości 8 wynosi tylko 8cm.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 23 marca 2012, 09:30 
Chorąży
Chorąży

WALBUR napisał(a):
kaaktus napisał(a):
cehaigrek napisał(a):
kaaktus napisał(a):
możesz dyskryminację podciągnąć na folie

Zdajesz sobie sprawe co wtedy tracisz, prawda?

Tracę małe sreberka i starte boratynki ale już ostatnio miałem dość pustych blaszek i czasem zaciągałem pod folie, więcej nic nie tracisz bo złoto jest powyżej.

Wycinając folie nie tracisz sreberek a złoto,boratynki to mi wyświetla powyżej 68,srebro od 78 do prawie 90--mi się wydaje kolego że coś tu czarujesz?
xxxmisiek555 ostatnio w niedziele czułość dałem na maxa,nawet stabilnie chodził,myślę że to deszcze sprawiły i w mokrym gruncie jest stabilniejszy .

Jednak się myliłem,cienkie sreberka pokazuje już od 58(srebne 6 gr z 1794-5)
Postaram się zrobić testy w ziemi na jakiej głębokości je łapie to opisze,tylko pożyczę fant od kolegi.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]