WALBUR napisał(a):
kaaktus napisał(a):
cehaigrek napisał(a):
kaaktus napisał(a):
możesz dyskryminację podciągnąć na folie
Zdajesz sobie sprawe co wtedy tracisz, prawda?
Tracę małe sreberka i starte boratynki ale już ostatnio miałem dość pustych blaszek i czasem zaciągałem pod folie, więcej nic nie tracisz bo złoto jest powyżej.
Wycinając folie nie tracisz sreberek a złoto,boratynki to mi wyświetla powyżej 68,srebro od 78 do prawie 90--mi się wydaje kolego że coś tu czarujesz?
xxxmisiek555 ostatnio w niedziele czułość dałem na maxa,nawet stabilnie chodził,myślę że to deszcze sprawiły i w mokrym gruncie jest stabilniejszy .
Tracisz i nie jest to tylko moja opinia mam miejscówkę gdzie zawsze mówią kop folię bo są małe denarki srebrne to kopię i wyłażą starte boratynki dają sygnał na folie, chodzi o monety na pograniczu zasięgu kopiąc folię w wspomnianej miejscówce wykopałem ok 10 boratynek z jednego wypadu wszystkie nie czytelne do tej pory raczej nie kopię foli, chyba że jest to wyjątkowa miejscówka.
Wszystko zależy czy masz czas, jaka miejscówka i jaka konkurencja, :D ostatnio skupiłem się na drobiazgach to kopałem i kopałem a kolega w tym czasie miał już kilkaset metrów w butach i parę ładnych fantów, i tak można se pisać i pisać bo jest jeszcze wydajność która wywraca do góry nogami skuteczność.