piowo2007 napisał(a):
Pani Magda musi mieć w tym jakiś interes... Albo WKZ zarobi na tych zaświadczeniach, albo cała sprawa ma jakieś inne dno...
Sorry kolego ale czy gdziekolwiek widziałeś w tym temacie żeby ktokolwiek mówił o jakiejś opłacie za udział w spotkaniu czy za wydanie "dyplomu" ???
Byłem pierwszą osobą która namawiała p.Magdę do udziału w spotkaniu i uwierz mi nie od razu sią zgodziła.
W całej tej imprezie w luźnych planach miał jeszcze poprowadzić temat rozpoznawania stanowisk archeolog z firmy Archtech oraz inna osoba miała poprowadzić temat konserwacji znalezisk.
Takie tematy były we wstępnym założeniu .
Wniosek o zorganizowanie spotkania poszedł do zarządu stowarzyszenia i został przyjęty czego efektem ma być to co będzie 23 czerwca.
Co do programu i prelegentów nie mogę się wypowiadać bo
pewnie trwają jeszcze w tych sprawach rozmowy.Nie mogę też mówić nic o samym programie który będzie ostatecznie przyjęty bo jak pisałem wcześniej jestem w tej chwili poza tematem o szczegóły pytajcie osobę która sie tym zajmuje bezpośrednio czyli toperza.
Organizatorem jest SEH Grupa Łódź ,a ja występuje teraz jako niezależny poszukiwacz współpracujący tylko ze stowarzyszeniem.