kajt55 napisał(a):
Panowie mam do sprzedania nową raz użytą cewkę attack 15 nel z osłoną. 2 lata gwarancji. Kupiłem ją z ukrainy do golda ale pasuje do pro również.
Patrząc na rozważania zamieszczone powyżej, powiem tak - Panowie jeżeli cewka ta pasuje do GOLDA - to musi pasować też do PRO (te same gniazda i te same wtyczki - oba wodoszczelne) bo oryginalne cewki zarówno w PRO (gdzie standardowo jest 11DD) jak i w GOLD-dzie (gdzie standardowo jest 8DD) są ZAMIENNE tzn. mogę do GOLD-a kupić 11DD a do PRO 8DD, Ostatnio rozważam zakup PRO lub GOLDa i rozsyłam zapytania do dystrybutorów - min. o możliwość dokupienia ww cewek.
Takie zadałem pytanie :
"Witam - przymierzam się do zakupu Garretta AT PRO lub AT GOLD.
Gdyby wybór padł na AT GOLD chciałbym też dokonać od razu zakupu cewki 8.5 x11DD dedykowanej do GOLDA , która występuje w opisie jako opcja (nie wiem, czy cewka z zestawu AT PRO współpracuje z GOLDEM - różnica kHz). Czy u Państwa dostanę taką cewkę i w jakiej była by cenie.
Pozdrawiam"
a taką dostałem odpowiedź:
"Witam
Cewki DD oba modele pracują zarówno z At PRO jak i z AT GOLD, tak więc nie ma problemu. Nawet AT GOLD ma lekko większy zasięg przy stosowaniu cewki 8,5x11”.
Można skomponować te wykrywacze z obiema cewkami:
AT PRO ZESTAW + dodatkowo cewka DD 5X8” â 2319 + 400 = 2719zł â cena po rabacie z przesyłka pobraniową 2599zł
AT GOLD + dodatkowo cewka DD â 2685 + 600 = 3285zł â cena po rabacie z przesyłka pobraniową 2999zł
W razie pytań proszę dzwonić J
Jak widzicie obie cewki pracują z obiema wykrywkami a kupując zestaw można ładny grosz zaoszczędzić :lol:
Pozdrawiam
Jerzy