Witam kolegów i koleżanki po łopacie. Ze względu na ograniczone informacje w sieci na temat cewek do Sovereigna GT i innych modeli Sovereigna. Chciałbym założyć wątek właśnie na ten temat, tak aby spróbować zebrać wszystko w jednym miejscu. Chodzi o ogólne doświadczenia i spostrzeżenia z wszelkimi dostępnymi na rynku cewkami, tj. oczywiście głębokość, stabilność pracy, waga, separacja celu i co komu przyjdzie do głowy. Najciekawsze moim zdaniem były by testy porównawcze, szczególnie głębokości i separacji w tej samej glebie. Jeśli ktoś posiada taką wiedzę, myślę ze będzie ona nieoceniona dla innych użytkowników tego modelu. Sam posiadam standardową 10" oraz lada chwila dotrzeć ma do mnie 8". Podzielę się uwagami po testach w terenie. Szczególnie jestem ciekaw opinii na temat Detech 13" Ultimate vs 10x12 SEF, także 12x15 SEF, jakie są między nimi różnice jeśli chodzi o głębokości również w porównaniu ze standardowa 10", ewentualna czułość na drobnicę? Za wszelkie uwagi z waszej strony z góry dziękuję i zachęcam do dyskusji. Darz dół
|