Teraz jest niedziela, 21 września 2025, 05:12

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Drodzy panowie i panie ,wykrywacze już są w Auchanie
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 20:39 
Szeregowy
Szeregowy

rzeźnik napisał(a):
Niech sie sprzedaje ta chińszczyzna jak ciepłe bułeczki, im więcej się sprzeda tym więcej amatorów zrazi się do poszukiwań i mniejsza konkurencja w terenie :666

Drodzy panowie i panie,
to nie chińszczyzna – przynajmniej na tym za 249 jest naklejka z info, że producent z Wa-wy. Muszę się przyznać, że od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem, żeby spróbować pochodzić z wykrywką, i w końcu przy okazji zakupów w Auchanie nabyłem ten "sprzęt". Wyszedłem parę razy na okoliczne pola i... wcale się nie zraziłem :666 Wręcz przeciwnie – znalazłem kilkanaście naprawdę fajnych (jak dla żółtodzioba) monetek: od malutkiego 1 gr PRL po trojaka SAP, przy czym niektóre leżały 10–15 cm pod ziemią. Tak że w rezultacie uzależniłem się od łażenia z wykrywką i... At Pro już w drodze :D "konkurencja w terenie" też :666

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 20:41 
Generał Broni
Generał Broni

lwxx napisał(a):
rzeźnik napisał(a):
Niech sie sprzedaje ta chińszczyzna jak ciepłe bułeczki, im więcej się sprzeda tym więcej amatorów zrazi się do poszukiwań i mniejsza konkurencja w terenie :666

Drodzy panowie i panie,
to nie chińszczyzna – przynajmniej na tym za 249 jest naklejka z info, że producent z Wa-wy. Muszę się przyznać, że od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem, żeby spróbować pochodzić z wykrywką, i w końcu przy okazji zakupów w Auchanie nabyłem ten "sprzęt". Wyszedłem parę razy na okoliczne pola i... wcale się nie zraziłem :666 Wręcz przeciwnie – znalazłem kilkanaście naprawdę fajnych (jak dla żółtodzioba) monetek: od malutkiego 1 gr PRL po trojaka SAP, przy czym niektóre leżały 10–15 cm pod ziemią. Tak że w rezultacie uzależniłem się od łażenia z wykrywką…. i At Pro już w drodze :D

Pozdrawiam

Niech zgadne masz go pewnie zamiar sprzedac? :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 20:47 
Szeregowy
Szeregowy

cehaigrek napisał(a):
lwxx napisał(a):
rzeźnik napisał(a):

Drodzy panowie i panie,
to nie chińszczyzna – przynajmniej na tym za 249 jest naklejka z info, że producent z Wa-wy. Muszę się przyznać, że od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem, żeby spróbować pochodzić z wykrywką, i w końcu przy okazji zakupów w Auchanie nabyłem ten "sprzęt". Wyszedłem parę razy na okoliczne pola i... wcale się nie zraziłem :666 Wręcz przeciwnie – znalazłem kilkanaście naprawdę fajnych (jak dla żółtodzioba) monetek: od malutkiego 1 gr PRL po trojaka SAP, przy czym niektóre leżały 10–15 cm pod ziemią. Tak że w rezultacie uzależniłem się od łażenia z wykrywką…. i At Pro już w drodze :D

Pozdrawiam

Niech zgadne masz go pewnie zamiar sprzedac? :D

Za żadne SKARBY :8)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 21:50 
Generał Broni
Generał Broni

Po co ci At Pro skoro masz taką miotłę?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 22:20 
Szeregowy
Szeregowy

mario123 napisał(a):
Po co ci At Pro skoro masz taką miotłę?

Nie twierdzę, że to "miotła", tylko że ten marketowy "sprzęt" – wbrew temu, czego można by się po nim spodziewać – zachęcił mnie do zainteresowania się tematem na poważnie i stąd decyzja o zakupie konkretnej wykrywki. Oczywiście możliwe, że po prostu miałem szczęście do miejscówek...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 5 marca 2015, 22:52 
Major
Major

rzeźnik napisał(a):
Niech sie sprzedaje ta chińszczyzna jak ciepłe bułeczki, im więcej się sprzeda tym więcej amatorów zrazi się do poszukiwań i mniejsza konkurencja w terenie :666 Czasem przeglądam aukcje z tymi sprzętami i jestem w szoku ile się tego badziewia sprzedaje... a wystarczyło by wleźć na pierwsze lepsze forum o poszukiwaniach :)

viewtopic.php?f=4&t=148641&p=944969#p944969

Ten moniak został znaleziony właśnie takim sprzętem :evil:, jak małolaty ruszą w teren to przeskanują pół Polski i wyzbierają fajne fanty do 10 cm.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]