gigo75 napisał(a):
Mniej niż zero - całe podsumowanie kolegi an....
Gdzie fakty, gdzie praktyka, gdzie.......
A faktem jest to że żaden wykrywacz nie jest idealny ale to że akurat ten jest wg kolegi całkiem do du... jest całkowicie niepopartym faktem, ale po co od razu trolować, niech się spróbuje ze swoim sprzetem (jeśli ma )
z tymi którzy na co dzień biegają z Deusem
A czemu na moje pytanie nie odpowiedział kolega - co z Etrackiem, przecież jest droższy,też jest beee
Puste gadanie :lol: Szeregowca :lol:
porwnujesz etracka w którym nie ma się co psuć to bubla deusa za kosmiczna cenę w którym siadają baterie cewki lub słuchawek i elektroniki słuchawek ? ok rozumiem że masz mało kumpli którzy mają deusa z grubym przebiegiem 3-4 lata.....wszystko wychodzi w praniu a prócz pisania o poziomach doświadczeniu braku faktów to co myślicie że próbując mnie oceniać nie znając mnie spowodujecie że będę mniej wiarygodny? współpracuję z wieloma grupami społeczników i wiem jak sprawdza się sprzęt w terenie co do skuteczności a także zawodności sprzętu . śmieszne to forum jak sekta pana tadeusza
nikt wam nie broni zarabiania na sprzedaży sprzętu ale w biznesie osobiście cenię sobie uczciwość