bishop napisał(a):
a co do tego kopania między 45 a 60 myślę że czy Polska czy Francja to coś ciekawego może tam wpaść.
Wpada, wpada - tylko potrzeba dużo cierpliwości i pokory...
walbor62 napisał(a):
po pewnym czasie spędzonym z Optimą w terenie, przestaniesz w ogóle zwracać uwagę na cyferki, wystarczy Ci sam dźwięk by podjąć decyzję: kopać czy nie kopać.
A ja powiem rzecz obrazoburczą ;)
Gapie się w ekran... nawet ostatnio jak mi padało i musiałem założyć ochronę na puszkę, która to ochrona błyskawicznie zaparowała i pokryła się błotem, tak, że przestałem cokolwiek widzieć na LCD - zdjąłem ją i łaziłem w śniego-deszczu z elektroniką na wierzchu... I powiem tak - gdybym miał kopać tylko na słuch, to mała szansa, że kopnąłbym chyba najfajniejsze rzeczy tego dnia, takie miały beznadziejne, powtórzę -
BEZNADZIEJNE dźwięki...
Oczywiście - to nie sama wartość ani zachowanie się id decyduje o kopaniu - ale bywa, że jest to dla mnie czasami ważny kanał dostarczający dodatkowych informacji. ;)
A ogólnie to mam rozrywkę, bo za każdym razem obstawiam, co też pod jakimś tam id się chowa... i prawie doskonałą skuteczność to mam tylko przy polmosach, he, he...